NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 15 iulie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 15 iulie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 15 iulie 2021
vibratia zilei 5 august 2022

Tu cum reactionezi cand ceva „rau” se intampla? Te consideri „victima” cuiva? Iti place acest statut sau ai vrea sa schimbi ceva? Ce poti face? Iata raspunsuri valoroase și o ghidare de mare ajutor de la Jason Estes, lucrător de lumina și mesager din Tărâmurile superioare, în traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Jason Estes

Mulți oameni au trecut prin situații complicate/ dureroase și se consideră victime ale unuia sau altuia; este în regulă, dacă vrei să joci în continuare jocul victimei, ești liber să o faci. Dar poți să folosești ceea ce ți se întâmplă pentru a te înțelege mai bine și a detecta și elibera niște tipare proprii, care te-au adus în acea situație, pentru a învăța niște lecții din acele experiențe, în loc să arăți cu degetul la altă persoană care “ți-a făcut…….”. Faptul că tu constați în această perioadă că nu ți se mai potrivesc/ nu mai funcționează niște lucruri din viața ta nu e „rău”; dimpotrivă, asta înseamnă că ai crescut, că te-ai schimbat. Dacă în viața ta nu apar provocări o să te plictisești, iar când te plictisești tu regresezi, așa că permite ca acele provocări să fie cheia cu care accesezi cel mai înalt potențial al tău, pentru că aceasta le-a fost menirea de la bun început. Toate aceste curățări din ultimele luni au fost modul în care ai descoperit ce nu ți se mai potrivește, ce nu mai funcționează, ce anume din viața ta nu mai are ce căuta acolo, cine nu (mai) ești – și astfel înțelegi cine ești. (Jason Estes)

Unul dintre lucrurile pe care le puteți face când simțiți că sunteți copleșiți de energiile/ emoțiile intense este să practicați următorul gen de respirație: inspirați pe nas și expirați pe gură, foarte încet. Eu numesc asta “respirația pasivă” și este unul dintre instrumentele de lucru pe care le predau cursanților mei. Acest gen de respiratie vă ajută să rămâneți fixați în Acum și permite energiei/ informației să curgă prin voi cu mai mare ușurință, curățând planul mental. Este ușor și puteți face asta în orice loc, în orice context. Dacă faceți asta zilnic vă va fi mai ușor să faceți față provocărilor din perioada respectivă. Și puteți să practicați acest gen de respirație de 10-15 ori pe zi, nu neapărat când vă confruntați cu o provocare. De asemenea, dacă dintr-un motiv anume nu puteți practica acel gen de respirație, puteti să vă atingeți cu limba cerul gurii, să vă relaxați maxilarul (să nu aveți dinții încleștați) și să stați așa câteva secunde, fiind conștienți de ceea ce faceți. Subliniez: faceți asta într-o stare de relaxare, nu gândindu-vă la cine știe ce chestiune negative. În acest fel vă veți conecta cu o Versiune mai înaltă a voastră, se va face legătura dintre inimă și minte. Acest simplu instrument de lucru va avea o influență foarte benefică asupra stării voastre de spirit. (Jason Estes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 14/07/2021