NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 13 ianuarie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 13 ianuarie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 13 ianuarie 2022
vibratia zilei 19 iunie 2022

Evita sa-ti fie furata energia. Unii oameni, in timp ce ne povestesc problemele lor, fara sa vrea, ne umplu de joasa frecventa, generand epuizarea energiei noastre pozitive. Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Arturo Cardenas, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Ioanei Suta.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Arturo Cardenas

Evita sa-ti fie furata energia. Unii oameni, in timp ce ne povestesc problemele lor, fara sa vrea, ne umplu de joasa frecventa, generand epuizarea energiei noastre pozitive. Cand termina de povestit, ei deja se simt mai bine, se simt usurati si, probabil, vei auzi un „multumesc, mi-a facut bine ca m-ai ascultat!”. Tu insa, te simti epuizat. Bineinteles, ca fiecare ne simtim mult mai bine dupa ce spunem cuiva ce ne framanta. Cand suntem cei care ascultam insa, ar trebui sa stim cum sa nu ne fie „furata” energia. A-i asculta pe ceilalti este un act compasiv, doar ca e nevoie sa ne protejam.

Si o poti face astfel:

1) Cand cineva incepe sa-ti povesteasca ceva negativ care i se intampla, nu te prinde in acel subiect si nici nu te simti reflectat de tema si evita sa afirmi (confirmi): „Da! Si mie mi s-a intamplat la fel!”, sau ” Vai! Si eu sunt la fel!”… pentru ca acesta este semnal ca cel care-ti vorbeste te-a contaminat deja cu reaua sa vibratie. Tu doar asculta-l. Lasa-l sa scoata afara tot. Da-i ce sfaturi crezi ca poti, dar nu vorbi despre problemele tale.

2) Acopera-ti ombilicul cu o mana sau cu o bucata de banda adeziva – de acolo, fire energetice se lanseaza si se conecteaza cu ceilalti oameni. Atunci cand acele fire se ancoreaza la cineva negativ, energia ta este drenada. Acopera cu o mana si vei evita aceasta.

3) Incearca sa nu stai in fata celuilalt, ci langa el. Asa nu vei fi receptorul acelei negativitati, vorbele celeilalte persoane pierzandu-se in vant.

Cu iubire neconditionata, Arturo Cardenas! Traducere: Ioana Suta

Sursa: https://www.facebook.com/groups/879301872997231/posts/971935577067193/

Data articol: 12/01/2022