NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 12 august 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 12 august 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 12 august 2021
vibratia zilei 16 noiembrie 2022

Sunt mulți părinți care au copii mai speciali – iar unii dintre ei sunt catalogați ca având Asperger sau alte diagnostice de genul asta -, ce le spun părinților că își amintesc de vieți anterioare sau că vorbesc cu îngeri sau alte entități. Cum trebuie sa gestioneze parintii aceasta situatie? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

Sunt mulți părinți care au copii mai speciali – iar unii dintre ei sunt catalogați ca având Asperger sau alte diagnostice de genul asta -, ce le spun părinților că își amintesc de vieți anterioare sau că vorbesc cu îngeri sau alte entități. Acești copii sunt suflete care au ales să vină pe Pământ conținând în interiorul lor mult mai multă Lumină decât un om obișnuit. Datorită acestui lucru ei sunt capabili să mențină o conexiune mult mai strânsă cu Tărâmurile superioare. Pe de altă parte, pentru ei este mult mai dificil decât pentru un om obișnuit să trăiască în corpul uman și să funcționeze în contextul energiilor de pe Pământ.

Datorită faptului că acești copii conțin în interior mai multă Lumină (au o vibrație mai înaltă), ei își amintesc de alte vieți pe care le-au trăit, de alte planete pe care au trăit. Dacă un asemenea copil îți spune ție, ca părinte, astfel de lucruri, bucură-te, fiindcă asta înseamnă că se simte în siguranță cu tine, că simte că poate să-ți împărtășească astfel de lucruri. Mulți copii nu vorbesc cu nimeni despre aceste amintiri/ experiențe ale lor, pentru că nu se simt în siguranță, se tem că sunt nebuni sau că nu o să-i creadă nimeni. Recomandarea mea pentru părinții care au astfel de copii este să încurajați astfel de discuții, să le puneți întrebări: “Ce vrei să spui? Explică-mi, la ce te referi?”, să-i faceți să simtă că pot să vă spună orice, că sunteți sincer interesați, că vreți să știți mai multe, că luați în serios ceea ce vă spun ei.

Când vă comportați așa voi nu mai sunteți părinte (adult) și copil, voi discutați de la suflet la suflet. Voi, părinții, îl asistați pe el în Călătoria sa, iar el va asistă pe voi în Călătoria voastră. Iar când un copil începe să vorbească despre astfel de lucruri cu părinții săi, de fapt, el o face pentru că simte că are nevoie de ghidare și testează terenul: “Mă înteleg părinții mei? Mă cred? Mă ascultă cu adevărat, mă iau în serios?”. Deci vorbiți cu acești copii, luați în serios ce vă spun, puneți întrebări, pentru că sunt mult mai multe lucruri de aflat de la ei, pentru că ei au acces la informații la care voi nu aveți încă acces și de aceea există un potențial de creștere foarte mare. Mulți copii care sunt diagnosticați cu autism sau Asperger – și este important să știți că ei au ales la nivel de suflet să vină în acel corp – conțin în interior multă Lumină și asta le creează un disconfort major în adaptarea la condițiile de pe Pământ. De fapt, ei nu sunt “bolnavi”; ei au o vibrație atât de înaltă, încât nu reușesc să facă fața energiilor joase de pe planetă. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 11/08/2021