Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 11 noiembrie 2021

10 noiembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 2 ianuarie 2022

O temă a lunii noiembrie este „PERMITE PUTERII SĂ CURGĂ/ LUCREZE PRIN TINE!”. La ce se referă asta? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lee Harris, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lee Harris

O temă a lunii noiembrie este „PERMITE PUTERII SĂ CURGĂ/ LUCREZE PRIN TINE!”. La ce se referă asta? Pentru unii dintre voi, spre exemplu, PUTEREA voastră poate fi un anume talent pe care nu l-ați folosit până acum, iar „a permite puterii să lucreze prin voi” poate să însemne să vă folosiți acel talent pentru a crea ceva și a prezenta lumii creația voastră, pentru a aduce ceva nou în lume grație abilităților voastre în acel domeniu. Poate să însemne să vă puneți talentul în slujba Binelui comun.

Pentru un alt om asta poate însemna să permită puterii adevărului personal să curgă prin el, adică să înceapă să-și spună la modul public adevărul, să-și asume acel adevăr și să-i influențeze și pe alții prin ceea ce spune. Pentru că faptul că începi să îți rostești fără reținere adevărul va avea ca efect schimbarea relațiilor tale, schimbarea experiențelor tale. Întrebați-vă: „Cât anume din puterea mea sunt dispus să permit să curgă/ lucreze prin mine în perioada următoare?”.

Faptul că permiteți puterii personale să lucreze prin voi va avea ca și consecință schimbarea relațiilor voastre. Când noi ne schimbăm în interior, relațiile noastre cu ceilalți se schimbă. Și vedem și în jur o reorganizare a relațiilor la nivel de societate și la nivel global; iar uneori această reorganizare se face prin conflict. De altfel, semințele divizării au fost plantate cu intenție în ultimii circa doi ani la nivel global, iar întrebarea este cum răspundem noi la aceste încercări de învrăjbire/ separare.

Ne vom lăsa provocați/ speriați/ angrenați în conflicte sau vom privi lucrurile din postura Observatorului neutru? Vom păstra în preajma noastră oameni care provoacă tot timpul conflicte/ tensiuni sau vom alege să ne îndepărtăm de ei? Veți constata că relațiile voastre se schimbă – și nu e vorba doar de despărțiri. În cele mai multe cazuri, faptul că voi vă schimbați în bine, că vă asumați puterea personală, că vă rostiți adevărul fără reținere, îi inspiră pe cei din jurul vostru, îi influențează în bine. (Lee Harris)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.