Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 5 decembrie 2021

04 decembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 21 ianuarie 2022

Să nu fiți suprinși dacă în luna decembrie veți avea parte de DESPĂRȚIRI, DE TĂIEREA UNOR LEGĂTURI, DE ÎNTORSĂTURI NEAȘTEPTATE DE SITUAȚIE, DE SUPRIZE în viața voastră, în relațiile voastre sau în planurile voastre. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lee Harris, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lee Harris

Să nu fiți suprinși dacă în luna decembrie veți avea parte de DESPĂRȚIRI, DE TĂIEREA UNOR LEGĂTURI, DE ÎNTORSĂTURI NEAȘTEPTATE DE SITUAȚIE, DE SUPRIZE în viața voastră, în relațiile voastre sau în planurile voastre. Este posibil să tăiați legăturile cu o persoană din viața voastră sau să dați drumul unor credințe/ tipare de vibrație joasă care nu servesc Binelui vostru sau să dați drumul unei părți din trecutul vostru de care v-ați agățat până de curând – fiindcă aveați traume nevindecate – și pe care acum sunteți pregătiți să o eliberați.

În acest fel recuperați o parte din energia voastră pe care în trecut o foloseați pentru a ține ascunse în interiorul vostru anumite emoții/ adevăruri/ traume pe care nu vă simțeați pregătiți să le priviți în față. Dacă anumiți oameni ies din viața voastră (fiindcă pleacă ei sau alegeți voi să vă îndepărtați de ei), permiteți-vă să vă simțiți emoțiile, să simțiți tristețea/ jalea acelei pierderi, onorați rolul pe care acei oameni l-au avut în viața voastră, însă vă spun că acel sfârșit va fi urmat de un nou început: altcineva va lua locul lor.

Veți avea parte de o altă conexiune care va înlocui conexiunea pe care o aveați cu persoana respectivă.

Faptul că anumite persoane vor ieși din viața voastră nu este neapărat ceva „rău”; unii oameni nu sunt meniți să ne însoțească în Călătoria noastră decât până la un anumit punct, iar apoi drumurile noastre se despart. Când se întâmplă astfel de despărțiri, când tăiați astfel de legături, nu vă lăsați copleșiți de tristețe/ jale, gândiți-vă în felul următor: „Nu știi niciodată pentru ce anume se face loc, atunci când un om este scos din viața ta. Poate fi o surpriză foarte plăcută”. Ca să faci loc pentru ceva nou în viața ta este necesar să scoți ceva vechi din ea. Nu poți înghesui Vechiul și Noul în același loc, este necesar să faci o alegere: Vechiul sau Noul? Este posibil, de asemenea, ca noi înșine să fim printre oamenii pe care alții îi scot din viața lor, atunci când ei fac o astfel de „curățenie relațională”. Și poate că vom fi suprinși să vedem că un anumit om alege să pună punct relației cu noi. Dar dacă vi se întâmplă asta, aveți încredere că totul se întâmplă cu un scop, că totul are un rost, nu opuneți rezistență, nu vă agățați de acel om. (Lee Harris)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.