NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 4 iulie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 4 iulie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 4 iulie 2021
vibratia zilei 4 august 2022

Nu știi cum să te rogi? Nu stii ce sa si cum sa ceri? Iata un răspuns valoros de la Lucratori de lumina în traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate ? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta ?

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

Nu știi cum să te rogi? Poți spune „Doamne, o să încep așa: încă nu știu prea bine cum să mă rog, cum să discut cu tine. Dar vreau să învăț cum s-o fac, așa că ascult îndrumările tale. Vin către tine; vino și Tu către mine”. Lasă deoparte rugăciunile de tip petiție, care conțin liste cu solicitări. Nu-l ruga pe Dumnezeu să-ți dea mai multe lucruri/ bunuri materiale; Dumnezeu nu-i Moș Crăciun.

Dacă vrei mai multe lucruri/ bunuri materiale așteaptă Crăciunul. Du rugăciunea la un nivel profund: „Doamne, ajută-mă să intru adânc în interiorul meu și arată-mi de ce mi-ai dat această viață. Ajută-mă să rămân pe Calea care duce în interiorul meu, aprinde Lumina și fă-mă să văd ceea ce egoul meu nu vrea să vadă. Ajută-mă să nu le fac rău altora cu întunericul din mine, atunci când mă confrunt cu acesta”. Așa te rogi.

Roagă-te ca acea parte întunecată a ta să nu rănească alți oameni. Faptul că tu ai avut o zi proastă nu înseamnă că ai dreptul să rănești o altă persoană. Faptul că tu ai avut o zi proastă nu înseamnă că ai dreptul să țipi la altcineva. Faptul că tu ai avut o zi proastă nu înseamnă că ai dreptul să abuzezi o altă persoană. Faptul că tu ai avut o zi proastă nu înseamnă nici că ai dreptul să îți abuzezi propriul corp.

Faptul că viața a fost dură cu tine nu înseamnă că ai dreptul să rănești alți oameni. Maturizează-te, nu te mai comporta la modul inconștient! „Doamne, am avut o zi oribilă, sunt într-o stare foarte proastă. Te rog, ajută-mă! Am nevoie de puțină grație divină și am nevoie de ea acum, pentru că simt că încep să-mi plâng de milă. Chiar am nevoie de ajutorul tău!” – asta este o rugăciune. (Caroline Myss)

Cuvinte cheie:
Data articol: 03/07/2021