NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 31 octombrie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 31 octombrie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 31 octombrie 2021
vibratia zilei 9 mai 2023

Frica de singurătate ne împiedică să experimentăm o intimitate reală. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Ben Neal, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Ben Neal

Cele mai multe persoane care-și doresc cu disperare o relație de cuplu sunt oameni care pur și simplu vor să scape de singuratate. Ei se mulțumesc întotdeauna cu mai puțin decât își doresc cu adevărat și mai puțin decât merită, fiindcă cea mai mare frică a lor este că ar putea să rămână/ îmbătrânească/ moară singuri. Frica de singurătate ne împiedică să experimentăm o intimitate reală. Adevărata iubire se află dincolo de această frică. Pentru a ajunge să experimentăm adevarata iubire este necesar să ne facem munca interioară – lucru pe care cei mai mulți oameni nu sunt dispuși să îl facă. Pentru a ajunge să experimentam adevarata iubire este necesar ca mai întâi să fim fericiți cu noi înșine, să ajungem să ne cunoaștem, să ne acceptăm și să ne iubim pe noi înșine. Pentru a ajunge să experimentăm adevarata iubire este necesar ca mai întâi să ne găsim pacea minții, să ne găsim pasiunile, bucuria de a trăi. Pentru a ajunge să experimentăm adevărata iubire este necesar să renunțăm la zidurile de apărare pe care le-am ridicat în jurul inimii, să ne permitem să fim vulnerabili. Numai atunci suntem cu adevărat pregătiți pentru adevărata iubire. (Ben Neal)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 30/10/2021