NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 3 aprilie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 3 aprilie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 3 aprilie 2022
vibratia zilei 3 august 2022

Atunci când tu rămâi în compania/ în relație cu oameni care te tratează într-un mod lipsit de respect sau chiar abuziv, când le permiți să se comporte astfel cu tine, o faci pentru că ai nevoie de validare/ aprobare/ acceptare/ iubire din partea lor, ca să te simți întreg/ valoros. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Matt Kahn, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Matt Kahn

Atunci când tu rămâi în compania/ în relație cu oameni care te tratează într-un mod lipsit de respect sau chiar abuziv, când le permiți să se comporte astfel cu tine, o faci pentru că ai nevoie de validare/ aprobare/ acceptare/ iubire din partea lor, ca să te simți întreg/ valoros. Și cu cât vei sta mai mult în preajma acestor oameni, cu atât mai mult riști să îți pierzi conexiunea cu Inspirația și cu intuiția ta. Așa că hai să terminăm cu chestiile de genul “Nu pot să mă îndepărtez de ei, sunt prietenii mei de atâta timp/ am trecut prin multe împreună/ e familia mea/ este partenerul meu, nu ar fi un comportament iubitor să fac asta”! Cu siguranță ar fi un comportament iubitor față de tine însuți!

Și tu ești unicul responsabil cu a avea grija de tine.

Dacă tu ai o relație cu un om/ niște oameni care te tratează într-un mod lipsit de respect sau abuziv – indiferent cine sunt acești oameni, inclusiv cei din familie -, este responsabilitatea ta să ieși din acel mediu care nu îți este benefic, astfel încât să te poți reconecta la Inspirația și la intuiția ta, care te ghidează pe Calea ta. Iar dacă tu spui “Nu mă simt bine dacă ei nu sunt de acord cu alegerile mele. Am nevoie ca ei să își dea acceptul”, este un semn că ești într-o relație de codependență cu acei oameni, ceea ce te face complice la comportamentul lor abuziv. Tu le permiți să te abuzeze. Tu alegi să rămâi în acel mediu toxic. Unul dintre avantajele faptului că evoluezi ca nivel de Conștiință este acela că știi când este momentul să pleci.

Și când ai un nivel înalt de Conștiință nu mai există în interiorul tău acele rămășite ale tiparului de codependență care te fac să te simți vinovat că te îndepărtezi de oamenii care îți fac rău sau care te determină să încerci să îi protejezi pe cei care îți fac rău, cu prețul stării tale de bine. Și poate că ar fi benefic pentru voi să vă întrebați în ce fel le sunteți complici acelor oameni din viața voastră care vă tratează într-un mod lipsit de respect sau chiar vă abuzează și dacă nu cumva sunteți atât de preocupați să nu cumva să îi răniți pe ei, încât nu mai sesizați ca acele persoane vă rănesc pe voi în mod sistematic. (Matt Kahn)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 02/04/2022