Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 29 august 2021

28 august 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 12 octombrie

De ce trăiesc eu acum pe Pământ? Care este rostul vieții mele? Care este Menirea mea pe Pământ? Ce trebuie să fac ca să-mi urmez Menirea? Cum știu că mi-am împlinit Menirea?” Crezi că numai tu te întrebi aceste lucruri?. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Caroline Myss lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

De ce trăiesc eu acum pe Pământ? Care este rostul vieții mele? Care este Menirea mea pe Pământ? Ce trebuie să fac ca să-mi urmez Menirea? Cum știu că mi-am împlinit Menirea?” Crezi că numai tu te întrebi aceste lucruri? Tu ai venit sub contract aici, pe Pământ. Și aceste întrebări fac parte din contractul tău sacru. Faptul că îți pui aceste întrebări te trezește, întrebările respective te fac să vrei să explorezi viața în toată profunzimea ei, să simți mai mult, să vezi mai mult, să percepi mai mult, să înțelegi mai mult.

Tu nu te afli aici, pe Pământ, din întâmplare și nu te-ai născut din întâmplare exact atunci când te-ai născut.

Totul este programat divin. Niciunul dintre marii maeștri spirituali precum Isus, Mahomed sau Budha nu au știut de la bun început care este scopul vieții lor aici, nu au știut de la început cine sunt ei cu adevărat. Fiecare dintre ei a trecut prin propria trezire spirituală, au avut perioadele lor de confuzie, au avut propriile întrebări legate de sensul vieții, de rolul lor pe Pământ, au avut propriile dubii legate de „logica” unor îndrumări divine pe care le-au primit. Fiecare dintre ei a pornit în propria Călătorie de descoperire personală, fiecare s-a aflat în Misiune aici, pe Pământ și fiecare a avut propria perioadă de „rătăcire prin deșert”. Ca și ei, și tu ești aici sub contract, ca să participi la o Călătorie a descoperirii. Obișnuiește-te cu această idee!

Ce ai tu de făcut?

Să accepți că ești foarte priceput la un anumit lucru/ anumite lucruri și să le faci. De asemenea, să accepți că nu te pricepi la alte lucruri, că acelea nu te inspiră, nu te entuziasmează și să înțelegi că nu este menit să le faci tu. Să accepți că vei avea parte de perioade în care vei rătăci prin deșert. Va fi doar una? Nu, vor fi mai multe, pentru că de fiecare dată când vei încheia o etapă și vei urca la un nou nivel de putere personală vei „rătăci prin deșert”, în cadrul Călătoriei descoperirii de sine.

Contractele sacre vă trimit în iluziile voastre, ca să conștientizați că sunt simple iluzii. La ce mă refer? Contractele voastre sacre vă aduc în situații în care descoperiți că ceea ce credeați că are putere asupra voastră nu are nicio putere, că ceea ce credeați că este foarte important nu are nicio importanță.

Gândiți-vă la o persoană a cărei aprobare ați căutat-o cu disperare toată viața, dar n-ați obținut-o niciodată.

Acea persoană are un contract la nivel de suflet cu voi, rolul ei este să vă facă să conștientizați că nu aveți nevoie de aprobare/ validare din partea nimănui ca să simțiți că aveți valoare; aceea persoană are rolul vă ajute să vă recuperați puterea personală. Și o să știți că acel contract s-a împlinit în ziua în care o să vă simțiți suficient de puternic ca să priviți acea persoană în ochi și să-i spuneți: „Știi ceva? Indiferent ce părere ai tu despre mine, nu mă afectează. Nu am nevoie de aprobarea/ validarea ta ca să știu că am valoare”. Nu aveți idee ce bine o să vă simțiți când o să faceți asta! Noi trăim cu iluzia că dacă suntem pe Calea noastră ar trebui să fie totul ușor. Nu, nu se întâmplă așa. Uneori, când ești pe Calea ta ai parte de experiențe foarte dificile.

Mie îmi spun deseori oamenii cu care lucrez: „Probabil că fac ceva greșit, fiindcă mă simt pierdut/ simt un imens gol în interiorul meu…”. De fapt, aceste experiențe fac parte din Călătoria vieții noastre, dar noi nu știm să prețuim Vidul, nu înțelegem valoarea faptului că ne simțim pierduți. Călătoria descoperirii de sine presupune că poți face ce alegeri vrei, dar nu vei primi explicații când este vorba despre ghidarea divină. Călătoria descoperirii de sine este despre capitulare, despre a urma ghidarea divină chiar dacă pentru mintea ta nu au sens acele îndrumări, este despre a nu avea pretenția să primești explicații de la Divinitate pentru ce ți se cere să faci. Toate provocările/ crizele/ obstacolele din viața sunt parte a contractului tău sacru și servesc evoluției tale, conțin niște lecții pentru tine. (Caroline Myss)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.