Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 28 noiembrie 2021

27 noiembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 10 ianuarie 2022

Ce facem astăzi? Ce ți-ar plăcea să faci? Ce mai aștepți? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Joe Delaney, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Joe Delaney

Până la urmă, sufletul nostru este “șeful”. Și dacă ești dispus să mergi de mână cu el și să îl întrebi în fiecare zi: “Ce facem astăzi?”, vei descoperi că ai mai multe opțiuni decât ai avut vreodată. “Ce facem astăzi?” “Ce ți-ar plăcea să faci?” “Mi-ar plăcea să fac asta……..” “Ce mai aștepți? Dă-i drumul! Sunt alături de tine!” “Da, dar am atâtea lucruri de făcut azi, trebuie să….. și să……“ “Lasă-le deoparte! Du-te și joacă-te pentru câteva minute/ ore și când te vei întoarce o să te simți mult mai bine și o să-ți faci treaba mult mai bine”. Și eu fac întotdeauna asta. Dacă simt că nu mai pot și am nevoie de o pauză, las totul deoparte, sufletul meu mă ia de mână și mergem la plimbare în parc sau pe faleză, iar când mă întorc, m-am deblocat, sunt energizat și mintea mea este mult mai limpede. (Joe Delaney)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.