NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 27 martie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 27 martie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 27 martie 2022
vibratia zilei 12 august 2022

Când soția mea vrea să îmi povestească ceva negativ o rog să-mi dea versiunea prescurtată de 30 de secunde, fiindcă nu vreau să aud versiunea de 20 de minute încărcată de negativitate. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Joel Olsteen, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Joel Olsteen

Când soția mea vrea să îmi povestească ceva negativ o rog să-mi dea versiunea prescurtată de 30 de secunde, fiindcă nu vreau să aud versiunea de 20 de minute încărcată de negativitate. Ea se mai uită la știri și vede tot felul de lucruri care induc frica și apoi vine să-mi povestească, iar eu îi spun: „Ai sesizat că după ce ai văzut știrile la televizor te-ai încărcat cu frică? Te rog, închide televizorul, nu te mai uita la asemenea lucruri!”. Când discut cu oamenii care vin să-mi împărtășească problemele lor nu le tai vorba, încerc să îi tratez cu compasiune, dar cu siguranță n-o să stau să ascult versiunea de 20 de minute pline de negativitate/ toxicitate. Nu vreau să mă încarc cu negativitate, prefer să îmi spui pe scurt problema. Dacă cineva scrie ceva negativ despre mine citesc cel mult 20 de secunde, după care m-am lămurit: acea persoană nu mă place. Nu vreau să știu toate detaliile, prefer să-mi protejez energia. Prefer să-mi protejez inima. Noi nu conștientizăm cât de important este să fim atenți cu ce ne „hrănim”: ce ascultăm, ce citim, ce programe/ emisiuni/ filme urmărim. Toate ne afectează. (Joel Olsteen)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 26/03/2022