Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 26 septembrie 2021

25 septembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 23 octombrie

Pe măsură ce lucrezi cu tine însuți și cureți credințele/ tiparele de vibrație joasă și-ți vindeci propriile traume, absorbi din ce în ce mai puțin din energiile de vibrație joasă ale celor din jur. Ce e de facut? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la dr. Judith Orloff , lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la dr. Judith Orloff

Pe măsură ce lucrezi cu tine însuți și cureți credințele/ tiparele de vibrație joasă și-ți vindeci propriile traume, absorbi din ce în ce mai puțin din energiile de vibrație joasă ale celor din jur. Este fascinant, dar așa funcționează lucrurile: cu cât evoluezi mai mult, cu cât lucrezi mai mult pentru propria vindecare, cu atât mai ușor îți este să-ți gestionezi propria energie și să faci față energiilor de vibrație joasă din jur. Un empat poate să se ridice și să plece subit de la o masă/ reuniune dacă atmosfera devine tensionată, dacă oamenii se ceartă.

Eu sunt cunoscută pentru faptul că mă ridic și plec în astfel de situații, indiferent cine sunt persoanele respective. Un empat suportă foarte greu ostilitatea, agresivitatea, exploziile de furie, țipetele. Și nu e vorba despre neplăcerea pe care o simte orice om obișnuit într-un astfel de context, ci este vorba despre faptul că îmi fac rău la modul fizic, le simt ca pe niște gloanțe toxice care sunt trase în corpul meu. Dacă sunt la o reuniune la care oamenii se atacă/ jignesc unul pe altul sau se ceartă, mă ridic și plec, nu stau într-o asemenea energie.

Ca empat este necesar să înveți să ai grijă de tine însuți, dacă vrei să îți menții starea de bine/ o sănătate optimă. Ca atare, eu nu stau în locuri/ anturaje care au o energie ce îmi face rău. Dacă sunt în aeroport și stau pe scaun lângă o persoană și simt că ceva e în neregulă cu energia sa, îmi iau bagajul și plec de lângă acea persoană. Vă spun toate aceste lucruri ca să înțelegeți că este în regulă să vă protejați energia, să plecați din locuri în care nu vă simțiți bine, indiferent ce cred/ spun alții.

Cei mai mulți empați nu vor să rănească sentimentele altora prin faptul că pleacă brusc de undeva sau prin faptul că spun „Nu” și de aceea suportă lucruri care le fac rău. Nu mai faceți asta! Empații vor să fie drăguți cu toată lumea, au tendința să le facă pe plac tuturor și ajung să-și facă rău lor înșiși; la început nu sunt deloc pricepuți la a stabili limite și a spune clar: „Nu mă simt bine aici. Am plecat!”. Învățați să stabiliți limite, învățați să plecați imediat din locurile în care vă simțiți rău! (dr. Judith Orloff)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.