NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 24 octombrie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 24 octombrie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 24 octombrie 2021
vibratia zilei 13 mai 2022

Oamenii au trecut prin momente grele în viață, au diverse traume, au suferit, au pierdut oameni dragi, au fost înșelați, etc. Cum să depășesc o astfel de suferință? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Caroline Myss, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

Oamenii au trecut prin momente grele în viață, au diverse traume, au suferit, au pierdut oameni dragi, au fost înșelați, etc. Când li se spune că este necesar să depășească acele lucruri și să-și vadă mai departe de viață ei se gândesc: „E ușor de spus, dar cum pot să fac asta? Cum să depășesc o astfel de suferință?”. Lucrurile stau așa: noi toți trecem prin momente dificile în viață, noi toți avem traume. Când se întâmplă așa ceva ne acordăm o perioadă de timp pentru a jeli acea pierdere, pentru a ne reveni după acea traumă, însă nu este cazul să prelungim la nesfârșit perioada respectivă, pentru că de la un punct încolo, a te agăța de trauma/ suferința ta devine un lucru toxic. La un moment dat este necesar să accepți ceea ce s-a întâmplat, să faci pace cu ce s-a întâmplat și să mergi mai departe: „A fost dureros ce s-a întâmplat, nu-mi place deloc că s-a întâmplat, aș fi vrut să nu se fi întâmplat, dar s-a întâmplat și o să accept acest lucru. O să încetez să mă mai întreb de ce mi s-a întâmplat (tocmai mie) așa ceva”. Este necesar să încetezi să îți spui ție însuți că nu poți accepta ce s-a întâmplat decât dacă găsești o explicație logică/ rațională pentru acel lucru, fiindcă sunt șanse mari să nu găsești acea explicație și asta înseamnă să rămâi blocat tot restul vieții în spațiul traumei tale. Și n-o să-ți fie bine acolo. În cele mai multe cazuri, ceea ce îi ține blocați pe oameni în spațiul unei traume nu este neapărat acel lucru care s-a întâmplat, ci nevoia lor de a înțelege de ce li s-a întâmplat așa ceva – altfel spus, cine este de vină pentru ce li s-a întâmplat. Ei cred că nu meritau așa ceva, că nu e drept și această nevoie de a găsi o explicație rațională/ logică, de a da vina pe cineva, împiedică vindecarea. Viața nu funcționează așa, Viața nu ne dă astfel de răspunsuri la comandă. Tot ce putem face este să alegem să mergem mai departe, să ne vindecăm, iar dacă facem asta, este posibil ca Viața să ne ofere un răspuns la un moment dat; dar nu avem nicio garanție în acest sens. (Caroline Myss)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 23/10/2021