NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 23 ianuarie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 23 ianuarie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 23 ianuarie 2022
vibratia zilei 8 iunie 2022

Dacă ești mult mai sensibil decât în trecut este în regulă: tu ascensionezi. Dacă nu te mai simți bine în grupuri mari sau în locuri aglomerate, fiindcă te deranjează energiile haotice ale acestora, e în regulă: tu ascensionezi. Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

Dacă ești mult mai sensibil decât în trecut este în regulă: tu ascensionezi. Dacă nu te mai simți bine în grupuri mari sau în locuri aglomerate, fiindcă te deranjează energiile haotice ale acestora, e în regulă: tu ascensionezi. Dacă începi să-ți dai seama că ai credințe care nu servesc Binelui tău, care sunt depășite, că ai respectat niște reguli care nu au niciun sens, că poți alege să nu mai accepți acele credințe/ reguli, e în regulă; tu ascensionezi. Și nu ești singur, noi facem asta împreună și ne putem susține unii pe alții.

Ce binecuvântare este asta! Suntem toți pe Calea noastră, avem fiecare Călătoria noastră unică, unii suntem mai înaintați pe Cale, alții vin din urmă, însă mergem toți în aceeași direcție, către 5D. Suntem în asta împreună și ne putem ajuta/ asista unii pe alții. Așa că fiți blânzi cu voi înșivă, fiindcă voi chiar faceți treabă bună. Voi ascensionați – și asta este ceva extraordinar. Vă descurcați foarte bine, fiecare, acolo unde vă aflați pe Calea voastră.

Nu vă mai hărtuiți pe voi înșivă, nu vă mai întrebați exasperați: „Cum este posibil să trec brusc de la furie la iubire și apoi la tristete și lacrimi?!”. E în regulă! Se numește Ascensiune! „Cum este posibil să nu mai rezonez cu mama mea/ fratele meu/ soțul meu/ iubita mea/ prietenii mei?!” Se numește Ascensiune. Și uneori te simți foarte singur, în acest proces. Dar nu sunteți singuri. Suntem milioane de oameni care facem asta acum. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 22/01/2022