Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 20 iunie

19 iunie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 22 iulie

Trăiești sau ai trait situatii nedrepte sau ilogice ? Încă cauți explicații sau logica ? Iata o perspectiva valoroasa în mesajul de mai jos, in în traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Mesaj Caroline Myss

Că ne dăm seama sau nu, cei mai mulți dintre noi avem convingerea că Dumnezeu e de partea noastră, că „ni se va face dreptate” dacă am fost nedreptățiți și că dacă n-am făcut nimic rău, nu ar trebui să ni se întâmple nimic rău. Noi vrem ca lumea să fie dreaptă și Viața să aibă o logică. Noi am vrea să existe un sistem logic/ rațional pe baza căruia să interacționăm cu Dumnezeu și să-l facem să oprească anumite lucruri „iraționale” (cele despre care noi spunem „Cum este posibil să mi se întâmple tocmai mie așa ceva?”).


Dintotdeauna oamenii au vrut ca lumea să fie un loc organizat (așa cum vede mintea umană „organizarea”), numai că niciodată lumea nu i-a ascultat.

Mintea noastră are nevoie să identifice niște motive raționale pentru crizele din viața noastră și pentru problemele noastre de sănătate, ca apoi să găsească niște căi raționale pentru ieșirea din acele crize, respectiv pentru vindecare. De fapt, nu există căi raționale pentru așa ceva, pentru că aceste crize sunt cele mai „iraționale” lucruri care ți se pot întâmpla.

De atâtea ori când sunt într-o situație de criză oamenii spun „Am nevoie să înțeleg de ce mi s-a întâmplat tocmai mie asta! Am nevoie de o explicație logică”…
Nu, nu ai nevoie. Tot ce ai nevoie să înțelegi este că există un motiv pentru absolut tot ce ți se întâmplă și în general, pentru tot ce se întâmplă în această lume, însă nu întotdeauna mintea ta umană poate înțelege aceste motive.

Renunță la nevoia de a găsi o explicație logică/ rațională pentru tot ce ți se întâmplă. În loc să te întrebi „De ce mi s-a întâmplat tocmai mie asta?”, întreabă-te „Ce pot învăța eu din asta?”. (Caroline Myss)

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.