Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 19 septembrie 2021

18 septembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 17 octombrie

Ai idee câți oameni sunt/ au fost în terapie de pe urma interacțiunii cu tine? Ai idee cât i-ai rănit pe alții prin ceea ce ai făcut tu de-a lungul vieții tale? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Caroline Myss , lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

Când oamenii îmi spun că sunt foarte afectați din cauză că X „le-a făcut….”, că Y i-a tratat într-un anumit fel, că Z i-a trădat, că traumele din copilărie i-au împiedicat să trăiască viața pe care și-ar fi dorit-o, să realizeze ce și-au dorit, că anumiți oameni „le-au distrus viața”, îi întreb: „Ai idee câți oameni sunt/ au fost în terapie de pe urma interacțiunii cu tine? Ai idee cât i-ai rănit pe alții prin ceea ce ai făcut tu de-a lungul vieții tale? Ai idee că sunt oameni care au ajuns la psiholog și au făcut tratament ca urmare a faptului că au avut plăcerea să te cunoască pe tine?”. Încetați să vă mai dați victime, să arătați cu degetul către alții care v-au făcut și v-au dres, încetați să vă mai plângeți de milă! Cum rămâne cu cei pe care i-ați rănit/ trădat/ înșelat/ traumatizat voi? La aceia nu vă gândiți? Aceia nu vă interesează? Unii oameni dau vina toată viața lor pe copilăria traumatizantă, pentru a-și explica propriile eșecuri. Ei nu sunt conștienți că noi dăm mai departe traumele copilăriei din generație în generație și că ei înșiși și-au traumatizat copiii. (Caroline Myss)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.