Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 17 octombrie 2021

16 octombrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 29 noiembrie

Noi avem două emisfere cerebrale și când suntem stresați, când suntem agitați sau șocați, ele încetează să mai comunice una cu cealalta, dialogul dintre ele devine incoerent Ce e de facut? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Maddy Schafer, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Maddy Schafer

Noi avem două emisfere cerebrale și când suntem stresați, când suntem agitați sau șocați, ele încetează să mai comunice una cu cealalta, dialogul dintre ele devine incoerent. O să vă ofer un instrument de lucru pentru astfel de situații, unul care în cazul meu este foarte eficient. Când am o stare emoțională care mă dezechilibrează, primul lucru pe care îl fac este să conștientizez: “Ok, simt furie/ supărare/ iritare/ frică, etc. În starea asta nu pot gândi coerent”. Pasul doi este să-mi pun mâna deasupra creștetului capului astfel încât să acopăr în măsură aproximativ egală partea stângă și partea dreaptă și lovesc ușor cu mâna acea zonă, în timp ce recunosc ceea ce simt: “Simt iritare. Persoana aceea m-a scos din sărite. Chiar că-mi vine să mă urc pe pereți” și continui tot așa, exprim în cuvinte ceea ce simt. Acest lucru mă ține fixată în Acum și mă face să recunosc la modul sincer tot ceea ce simt, în loc să ignor sau să reprim acele emoții. Și după ce exprim ceea ce simt în timp ce fac acea mișcare, vine un moment în care simt nevoia să respir adânc, ca un gen de eliberare. Atunci respir adânc si apoi încep să lovesc ușor cu vârfurile degetelor în zona timusului și vorbesc în continuare cu mine, constatând că m-am mai liniștit puțin: nu-mi mai vine să-l strâng de gât pe acel om, îmi vine doar să-i trag una. Și continui să lovesc ușor acea zonă, în timp ce exprim cu voce tare ceea ce simt. Și vine un moment (fie că se întâmplă după 5 minute sau după 20 de minute, în funcție de cât de gravă este situația) când pur și simplu nu mai ai nimic de spus despre situația respectivă, ai epuizat subiectul, vorbind cu tine însuți; iar atunci vei constata că și emoția respectivă s-a dus. Ai eliberat-o. (Maddy Schafer)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.