NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 16 ianuarie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 16 ianuarie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 16 ianuarie 2022
vibratia zilei 8 mai 2022

Ascensiunea prin care trecem acum nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria Pământului, așa încât noi – inclusiv învățătorii spirituali – navigăm în ape necunoscute. Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

Mulți dintre noi trecem acum printr-o perioadă agitată, cu suișuri și coborâșuri, ne confruntam cu diverse provocări și suntem puși în situații în care să dovedim că am învățat să acceptăm, în loc să judecăm/ etichetăm în fel și chip ceea ce (ni) se întâmplă. Și vă amintesc că Ascensiunea prin care trecem acum nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria Pământului, așa încât noi – inclusiv învățătorii spirituali – navigăm în ape necunoscute. Suntem cu toții (cei care citiți/ ascultați acest mesaj) pionieri în acest proces și încercăm să ne dăm seama ce presupune procesul Ascensiunii, pe măsură ce îl parcurgem. De aceea, este de dorit să încetăm să mai fim atât de duri/ severi cu noi înșine, fiindcă am făcut cu adevărat o treabă foarte bună, dacă am ajuns la nivelul la care ne aflăm acum. Ne-am descurcat foarte bine! Și poate că unii dintre voi o să se gândească: „Ei, să nu exagerăm, eu încă n-am ajuns la nivelul la care îmi doream”, sau „Ea nu știe că eu sunt acum într-o profundă depresie”. Este în regulă, sunteți cu toții în acest proces de evoluție spirituală, în acest proces de Ascensiune, indiferent în ce etapă a procesului v-ați afla. Voi ascensionați, indiferent dacă treceți acum printr-o etapă mai puțin plăcută a Călătoriei, în care curățați emoții/ energii mai puternice. Noi învățăm ce să facem pe măsură ce mai facem un pas înainte. Nu vă mai judecați pe voi înșivă, nu vă mai comparați cu alții, fiindcă fiecare are Calea sa unică. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 15/01/2022