Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 15 august 2021

14 august 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 24 noiembrie

La început, când începi comunicarea cu Sinele Superior, ești confuz și te întrebi dacă nu ai luat-o razna. Cu cine vorbești? Auzi o voce și vorbești cu ea? A cui e acea voce? De ce ai asculta de ea, dacă nu știi cine îți vorbește? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

Noi suntem obișnuiți să facem lucrurile să se întâmple, să insistăm, să împingem, să forțăm, să ținem totul sub control, ca să iasă așa cum vrem noi. Când te trezești spiritual și începi să urci vibrațional este dificil, fiindcă este necesar să capitulezi și să înțelegi că nu mai este egoul tău la conducere, ci Sinele tău Superior. Și cu cât ești mai conștient de asta, cu atât ești mai relaxat, fiindcă știi că ești asistat permanent, că ai ajutoare care sunt alături de tine 24 de ore din 24 și care te ghidează permanent pe drumul către cea mai Bună Versiune a ta. Ești convins că vei fi ghidat ca să fii la momentul potrivit în locul potrivit, că ți se vor da indicii ori de câte ori va fi necesar și mergi înainte, știind doar pasul următor, având încredere că după ce vei face acel pas ți se va indica și următorul pas. (Lorie Ladd)

Nu este ușor să ai deplină încredere în Sinele tău Superior și să urmezi fără nicio reținere îndrumările sale. La început, când începi comunicarea cu acesta, ești confuz și te întrebi dacă nu ai luat-o razna. Cu cine vorbești? Auzi o voce și vorbești cu ea? A cui e acea voce? De ce ai asculta de ea, dacă nu știi cine îți vorbește? Cum să asculți de “cineva” pe care nu-l vezi? De unde știi că e Sinele Superior și nu e altcineva? E greu să capitulezi, să renunți la a deține controlul și să asculți de “cineva” invizibil. Dar începi să faci asta, puțin câte puțin, până capeți încredere și vezi că acea ghidare îți este benefică. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.