Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 12 septembrie 2021

11 septembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 23 octombrie

Ghizii voștri spirituali sunt absolut tot timpul lângă voi, ei aud tot ceea ce spuneți, știu tot ce faceți, tot ce gândiți, tot ce vi se întâmplă și vă aud când le cereți ajutorul, indiferent dacă o faceți cu voce tare sau în gand. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Alicia Power, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Alicia Power

Mulți dintre voi probabil că apelați deja la ghidarea oferită de diverse ajutoare spirituale, fiindcă v-ați confruntat în trecut cu situații foarte dificile sau ați avut perioade în care erați confuzi și nu știați ce alegere să faceți. În astfel de cazuri, probabil că ați cerut ghidare din Tărâmul spiritual sau v-ați rugat direct Divinității pentru ajutor.

Faptul că nu „auziți” mesajul/ răspunsul sau nu „vedeți” acele ajutoare spirituale (ghizi spirituali, îngeri, etc) vă face pe unii dintre voi să credeți că nu ați reușit să vă conectați cu entitățile respective, că încă nu ați reușit să „luați legătura” cu ele. Vreau să vă spun că ghizii voștri spirituali sunt absolut tot timpul lângă voi, ei aud tot ceea ce spuneți, știu tot ce faceți, tot ce gândiți, tot ce vi se întâmplă și vă aud când le cereți ajutorul, indiferent dacă o faceți cu voce tare sau în gand. Deci nu se pune problema că nu reușiți să „luați legătura” cu ei. Sunt chiar lângă voi, nu aveți cum să nu luați legătura, dacă vreți să faceți asta…

Simpla voastră intenție, faptul că îi chemați/ invocați este suficient ca să vă conectați cu ei. Așadar, nu vă mai chinuiți/ forțați să auziți/ vedeți „ceva”, să obțineți o confirmare că v-au auzit, că ați luat legătura cu ei; pur și simplu relaxați-vă și observați dacă simțiți/ vedeți/ auziți ceva. Este o certitudine că v-ați conectat cu ei; singura chestiune care rămâne de rezolvat este cum să începeți să comunicați într-un mod pe care voi să-l înțelegeți/ recepționați cu ușurință.

Dacă în astfel de momente vă vine în minte o imagine, un cuvânt, o culoare, etc, nu mai considerați că „este doar imaginația voastră”. Nu este doar imaginația voastră, nu v-a venit întâmplător în minte acel cuvânt, acea imagine/ culoare, etc. Chiar dacă pe moment nu vă dați seama ce înseamnă, o să vă dați seama la un moment dat, o să faceți legătura cu întrebarea voastră, o să se întâmple ceva care o să vă aducă aminte de acel cuvânt, acea imagine/ culoare. Doar fiți atenți în continuare, în cursul zilei/ zilelor, fiți prezenți în Acum, nu mai funcționați pe pilot automat, fiindcă în acest ultim caz nu veți sesiza semnele. (Alicia Power)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.