NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 10 aprilie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 10 aprilie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 10 aprilie 2022
vibratia zilei 7 august 2022

Cei mai mulți oameni au impresia că vindecarea este un proces logic, rațional. Ceea ce am descoperit eu, după circa 40 de ani de activitate în domeniul vindecării intuitive, este că nu e așa; vindecarea este un proces mistic. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Caroline Myss, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

Cei mai mulți oameni au impresia că vindecarea este un proces logic, rațional. Ceea ce am descoperit eu, după circa 40 de ani de activitate în domeniul vindecării intuitive, este că nu e așa; vindecarea este un proces mistic. Vindecarea este un proces al capitulării, nu unul în care mintea ta ține totul sub control, face totul după niște reguli bine stabilite, rigide, valabile pentru toți oamenii care au aceeași boală. Pentru foarte mult timp, oamenii au privit vindecarea ca pe un proces coordonat de minte; ca și cum mintea ta umană ar fi capabilă să te scoată din situația de criză în care tot ea te-a adus…

Dacă mintea ta te-a băgat în necaz, de ce te aștepți ca aceeași minte, de la același nivel de conștiință, să te scoată de acel necaz?

Tu ai nevoie de o Putere mai înaltă decât mintea ta umană ca să te ghideze în procesul vindecării. Tu ai nevoie să te racordezi la ceva mai înalt decât mintea ta rațională, la acea parte mistică/ „irațională” a ta, care este atât de puternică, încât te sperie. Și te sperie pentru că adânc în interiorul tău știi că dacă permiți acelei părți din tine să se desfășoare, îți va schimba radical viața și nu vei putea controla acele schimbări. Când partea ta mistică preia conducerea, tu nu mai poți ține sub control ceea ce face ea cu viața ta – și asta îi sperie pe cei mai mulți oameni. Oamenii vorbesc despre Dumnezeu, au o imagine generală despre ce înseamnă Dumnezeu, dar acea imagine generală cuprinde niște superstiții și niște idei tribale, moștenite pe linie genealogică. Tatăl meu spunea așa: „Când are probleme mari, când se află într-o situație foarte dificilă, niciun om nu mai este ateu”. Și eu am constatat ceva: nu există ateu bătrân, pe patul morții; toți ateii sunt relativ tineri și sănătoși.

Când se află la necaz, ochii tuturor se ridică, privesc în sus după ajutor.

Din instinct ochii oamenilor se duc în sus: „Doamne, ajută-mă!”. Și dacă îi întrebi la ce Dumnezeu se roagă și ce se așteaptă ei să se întâmple în urma rugăciunii, vei afla ce superstiții legate de Dumnezeu au. Și de asemenea, vei constata că cei mai mulți oameni au impresia că pentru ca rugăciunile lor să fie ascultate trebuie să facă un ritual sau un sacrificiu, fiindcă altfel Dumnezeu nu-i ascultă. Ei nu cred că pot ajunge la nivelul lui Dumnezeu doar vorbind cu El. Oamenii cred că trebuie să facă tranziția din această lume materială în lumea lui Dumnezeu printr-un soi de ritual/ sacrificiu care poate să implice apa, focul, pământul sau aerul, că trebuie să meargă la biserică, să-și amenajeze un altar, să aprindă lumânări, să ardă tămâie, etc. Și când sunt în necaz, cei mai mulți oameni îi spun lui Dumnezeu că sunt dispuși să sacrifice ceva care are valoare pentru ei, dacă El îi va ajuta să iasă din acea situație dificilă. Practic, oamenii încearcă să facă un barter cu Dumnezeu. De exemplu, îi promit lui Dumnezeu că îi vor acorda mai mult timp, că vor merge la biserică mai des sau că vor face acțiuni caritabile sau orice altceva. Și nu contează ce religie ai – vei încerca să faci un barter cu Dumnezeu, când vei ajunge la mare necaz. (Caroline Myss)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 09/04/2022