Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 9 februarie 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 9 februarie 2024

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 9 februarie 2024
vibratia zilei 9 februarie 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Cei mai mulți dintre voi cunoașteți pilda talanților, știți că Dumnezeu își dorește ca noi să fim buni administratori ai „talanților”/ Darurilor pe care ni le dă, să folosim talanții și să-i înmulțim, nu să-i „îngropăm”.

Ce-ați făcut cu talanții voștri până acum? Ce-ați făcut cu viața voastră până acum? În afară de „distracție”, de faptul că „v-ați trăit viața”, ce-ați făcut cu tot ceea ce v-a dat Dumnezeu? Ce o să-i spuneți când va veni „auditul”? 

În 2024 unii dintre voi veți multiplica în mod exponențial „talanții” pe care-i aveți la dispoziție; alții veți înregistra pierderi majore.  De ce? Pentru că Dumnezeu le va da mai mult celor care și-au gestionat bine talanții și le va lua tot celor care n-au făcut nimic cu talanții pe care i-au primit de la El. Practic, va avea loc un transfer de la cei care și-au bătut joc de talanții pe care i-au primit, către cei care i-au înmulțit.

Dumnezeu vă spune: „Terminați cu prosteala! Ar fi trebuit să fiți mult mai departe decât sunteți acum! Treceți la treabă!”. (RC Blakes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 08/02/2024