Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 7 octombrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 7 octombrie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 7 octombrie 2022
vibratia zilei 9 noiembrie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

 Multi oameni spun ca simt o puternica anxietate in aceasta perioada, insa uneori, ei nu-si dau seama ca de fapt, nu este vorba despre anxietate, ci pur si simplu simt cum lucreaza energiile in interiorul lor. Daca ar fi foarte atenti si-ar da seama ca ceea ce simt sunt energiile din interior, desi seamana uneori cu anxietatea: inima bate mai puternic, respiri mai greu, uneori simti ca te sufoci si simti ca in interiorul tau se intampla lucruri ciudate, e un gen de “viermuiala”. Noi etichetam ceea ce simtim ca “anxietate” – mintea noastra vrea sa incadreze ceea ce simtim intr-o “cutie” 3D – insa este posibil ca de fapt, sa simtim Lumina care actioneaza in corpul nostru si rascoleste niste energii de vibratie joasa. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 06/10/2022