Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 6 mai 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 6 mai 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 6 mai 2022
vibratia zilei 22 iunie 2022

Nu mai dați vina pe alții pentru ceea ce experimentați voi. Nu mai jucați jocul victimei. Înțelegeți că sunteți responsabili pentru tot ce ține de viața voastră. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

Nu mai dați vina pe alții pentru ceea ce experimentați voi. Nu mai jucați jocul victimei. Înțelegeți că sunteți responsabili pentru tot ce ține de viața voastră. Dacă un om a făcut ceva ce v-a rănit, conștientizați că la un anumit nivel, ați jucat și voi un rol în tot ce s-a întâmplat, nu e doar vina lui, așa cum susțineți voi. Când înțelegeți asta vă este mai ușor să iertați. Dar nu vă forțați să iertați, fiindcă degeaba spuneți „te iert”/ „l-am iertat” dacă nu simțiți asta cu adevărat. Și nu mai așteptați ca acea persoană să-și ceară scuze, să vă dea o explicație pentru ce a făcut, pentru ca abia apoi să o iertați.

Înțelegeți că atunci când aveți resentimente/ ură față de un om, când nu iertați, vă aflați în iad.

Și persoana respectivă ține cheile iadului; iertați-o și astfel obțineți cheile ca să puteți ieși de acolo. „Cum să-l iert?! Știi ce mi-a făcut? Niciodată în viața mea n-o să-l iert!”. Foarte bine, este alegerea ta, vei rămâne în iad și acel om îți va arăta cheile: ding, ding! Cum știi că ești încă în iad? Ești supărat, furios, simți ură/ ranchiună, ai resentimente față de acel om, numai când auzi de el ți se urcă sângele la cap. „Nu mai sunt supărat/ nu-l mai urăsc! Doar că nu vreau să mai aud de el.” Faptul că-ți reprimi emoțiile nu înseamnă că ele nu există.

Dacă atunci când te gândești la o persoană nu ai o stare de liniște interioară, știi că mai ai de lucrat la partea de iertare.

Dacă atunci când te gândești la o situație din trecut nu simți o stare de pace interioară, știi că mai ai de lucrat la partea de iertare. Și eu nu spun să consideri că totul este în ordine, chiar dacă acel om a făcut niște lucruri care te-au rănit foarte tare sau să continui să-i permiți să te rănească, spre exemplu, fiindcă e mama ta/ tatăl tău/ sora ta/ fratele tău. Nu, nu tolera comportamente abuzive/ toxice! Este dreptul tău să te îndepărtezi de cei care au astfel de comportamente, indiferent cine sunt ei. Dar dincolo de faptul că scoți un om din viața ta, poți să nu-l urăști? Ești dispus/ capabil să accepți ideea că undeva adânc în interiorul lui există o Lumină, chiar dacă ea nu este vizibilă? Când înveți lecția din tot ce s-a întâmplat între voi și de asemenea, admiți că adânc în interiorul acelui om există o Lumină, știi că l-ai iertat. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment .

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 05/05/2022