Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 5 august 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 5 august 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 5 august 2022
vibratia zilei 5 august 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la EldoRA Rose, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la EldoRA Rose

Cand ne-am nascut, cei mai multi dintre noi am intrat in familii adormite din punct de vedere spiritual si am fost invatati de mici ce „trebuie” sa spunem, ce „trebuie” sa facem, cum „trebuie” sa gandim, etc. Parintii te invata astfel de lucruri, scoala te invata astfel de lucruri, religia ta te invata astfel de lucruri si astfel esti conditionat si te comporti ca un om 3D – ca toti ceilalti oameni.

Cand te trezesti spiritual, totul se schimba. Incepi sa-ti dai seama ca lucrurile nu sunt asa cum par, incepi sa-ti pui intrebari, incepi sa ai dubii ca ceea ce ai fost invatat, ceea ce gandeste/ spune toata lumea este adevarat. Nu mai suporti lucruri care inainte iti faceau placere – acum acestea te plictisesc, ti se par fara sens sau uneori pur si simplu iti dau o stare de rau (fizic/ psihic/ emotional). Incepi sa simti oamenii, sa iti dai seama ca ceea ce spun ei este altceva decat ceea ce gandesc/simt, iar falsitatea celor din jur te dezamageste. Incepi sa-ti dai seama ca unii oameni apropiati te trateaza de ani de zile intr-un mod lipsit de respect/ iubire si te intrebi de ce ai acceptat asta atata timp, cum de n-ai vazut/ inteles ce se intampla in acea relatie.

Si in acest context, cei din jurul tau cred ca ai luat-o razna, fiindca subit, nu te mai comporti „normal”, nu mai esti tu, cel din trecut, nu iti mai place ceea ce iti placea in trecut si nu mai accepti ceea ce acceptai in trecut. (EldoRa Rose)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 04/08/2022