Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 29 septembrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 29 septembrie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 29 septembrie 2023
vibratia zilei 14 noiembrie 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

Voi ați ales să veniți pe Pământ în această perioadă și să vă treziți printre primii, știind că vă veți confrunta nu numai cu Umbra colectivă care iese la suprafață – și care este uriașă -, dar și cu toate traumele din corpul vostru fizic, pe care le curățați/ vindecați una câte una. 

Voi faceți asta permițându-vă să simțiți totul, indiferent cât de inconfortabil/ dureros ar fi, observându-vă pe voi înșivă, învățând să vă iubiți pe voi înșivă, vindecându-vă pe voi înșivă, învățând cum să faceți alegeri benefice și să creați Noul.

Și pe lângă toate astea – care reprezintă o muncă interioară uriașă -, voi vă îndepliniți și rolul la nivel colectiv, sunteți Cei care arată Calea.

Voi treceți prin provocări majore, uneori simțiți că o luați razna, alteori aveți experiențe care par că nu sunt din această lume și vă întrebați „Cum este posibil așa ceva?!”, voi conștientizați că aveți traume nevindecate, că aveți în interiorul vostru o mulțime de emoții reprimate, începeți să vă uitați mai bine la credințele voastre limitative, la modul în care îi tratați pe alții, la modul în care vă tratați pe voi înșivă, vă uitați la dependențele voastre, la toate modurile în care ați încercat să vă amorțiți, ca să nu mai simțiți anumite emoții inconfortabile/ dureroase.

De aceea spun că sunteți extraordinari, că meritați să fiți onorați pentru toată munca pe care o faceți în beneficiul colectivului.

Voi ați venit special ca să faceți asta, ca să fiți Cei care arată Calea, însă odată ajunși pe Pământ, odată coborâți în 3D, ați uitat totul. 

În Dimensiunile înalte vibrational ceea ce faceți voi este privit ca fiind ceva miraculos și sunteți onorați pentru asta; aici, pe Pământ, uneori voi simțiți că totul e o nebunie, că nu mai rezistați, că v-ați săturat până peste cap și vreți să mergeți Acasă. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 28/09/2023