Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 27 mai 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 27 mai 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 27 mai 2022
vibratia zilei 23 iunie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Joel Osteen, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Joel Osteen

Frica, îngrijorarea, resentimentele, invidia, gelozia, furia și celelalte emoții negative îți slăbesc puterea, îți slăbesc vigoarea și te îmbătrânesc înainte de vreme. Nu găzdui negativitatea în interiorul tău. Dacă cineva te-a jignit dă drumul resentimentelor, nu le ține în interior. Dacă ai făcut o greșeală eliberează sentimentul vinovăției. Dacă nu te-ai descurcat atât de bine pe cât te puteai descurca într-o anumită situație, eliberează regretele; o să te descurci mai bine data viitoare. Dacă nu ți-au fost recunoscute meritele într-un anumit context nu-ți mai plânge de milă. Dacă ai avut parte de o despărțire urâtă și partenerul nu ți-a oferit nicio explicație pentru faptul că a plecat, dă drumul întrebărilor de genul „De ce?”. Dacă înveți să fii priceput la a elibera emoțiile negative viața ta se va schimba în bine. Oricine știe că atunci când într-o zonă a corpului s-a adunat puroi, acesta trebuie eliminat. Emoțiile negative sunt ca un puroi și trebuie eliberate dacă vrem să ne fie bine, să nu ne infecteze întreaga viață, să nu ne infecteze viitorul. Este responsabilitatea noastră să alegem să facem acest gen de curățenie, nimeni nu o poate face în locul nostru. Și putem în orice moment să facem această alegere, să începem curățenia. (Joel Osteen)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 26/05/2022