Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 26 mai 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 26 mai 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 26 mai 2023
vibratia zilei 26 mai 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Judith Kusel, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Judith Kusel

Momentul prezent este singurul moment pe care este necesar să îl trăiești cu adevărat.

Trecutul s-a dus pentru totdeauna.

Viitorul Tu este creat chiar în acest moment de tine:

*cu fiecare gând pe care îl gândești,

*cu fiecare cuvânt pe care îl rostești, pentru că toate cuvintele au putere,

*cu fiecare acțiune a ta.

Ce îți dorești cu adevărat să creezi?

Vrei să creezi mai mult din ceea ce ai experimentat în trecut, adică mai mult din vechile tipare, vechile temeri, vechea ta Versiune și tot bagajul emoțional care a creat tiparele de vibrație joasă ale relațiilor tale? Sau îți dorești cu adevărat să lași toate astea în urmă pentru totdeauna și să te concentrezi chiar în acest moment pentru a crea cea mai bună Versiune a  ta – aceea plină de Iubire, Maestrul care ești tu cu adevărat?

Alegerea este a ta.

Când ai o viziune, o Chemare, o Menire mai mare decât aspectul tău uman, vei începe într-adevăr să o trăiești, acționând în fiecare moment Acum. Fiecare pas mic te transformă în viitoarea ta Versiune și te face să trăiești cu adevărat acea viziune, acea Chemare, acea Menire cu întreaga ta ființă.

Îmi încurajez mereu cursanții să țină jurnale și să scrie sau să facă schițe în ele, pentru că am descoperit că jurnalele mele devin cărțile mele și când mă uit în urmă, pot vedea cum am fost condusă, transformată și ghidată cu fiecare pas pe care l-am făcut pe Cale. Atât de multe dintre viziunile mele s-au adeverit… Și atunci când un om constată că își trăiește viziunea/ Chemarea varsă lacrimi de recunoștință și simte uimire și încântare.

Există un Masterplan Divin care se derulează aici, pe Pământ și este mult mai complex decât putem înțelege noi. Ne aflăm acum în perioada extraordinară a nașterii și a dezvoltării Noului Pământ și a unei noi umanități, un eveniment cum nu s-a mai întâmplat niciodată pe  această planetă.

Ce bucurie este să experimentezi și să vezi asta! Ce bucurie să fii o parte a acestui proces! (Judith Kusel)

4 ZODII care trebuie să profite de prezența războinicului Marte în Leu 2023. Unde trebuie să acționeze!

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 25/05/2023