Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 25 noiembrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 25 noiembrie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 25 noiembrie 2022
vibratia zilei 27 octombrie 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la RC Blakes lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la RC Blakes

Cei mai mulți dintre așa-zișii credincioși (și mă refer la cei care cred în Dumnezeu, indiferent că ei țin de o anumită religie sau de un anumit tip de spiritualitate) „intră în apă” până la glezne, adică acceptă o implicare foarte redusă a lui Dumnezeu în viața lor.

Unele hoteluri din SUA au un mic bazin cu apă de-o palmă, pentru copii. Nu există niciun pericol pentru cei mici, ei intră cu piciorușele și eventual se stropesc cu apă, în joacă. Acesta este un mod plăcut de a te răcori fără să te uzi fleașcă și fără să existe niciun pericol de înec.

Acesta este modul în care relaționează cu Dumnezeu foarte mulți oameni. Este o relație superficială, în care ei se asigură că nu ies din zona lor de confort, nu renunță la a controla aproape totul în viața lor.

Nu există riscul să te pui în situația ca Dumnezeu să-și ceară să renunți la ceva/ cineva din viața ta, pentru că tu bagi piciorul în apă doar puțin, până la gleznă, nu mai mult.

Acești oameni au impresia că faptul că „au o relație cu Dumnezeu” (așa superficială, cum e ea) e suficient ca la nevoie să-i ceară ajutorul lui Dumnezeu și El să îi asculte și să îi ajute și de asemenea, e suficient ca după moarte să ajungă în Rai. Ei nu sunt interesați de mai mult de atât. Ei vor ca atunci când au nevoie, să apeleze la Dumnezeu și să-i spună ce anume vor, iar Dumnezeu să rezolve problema așa cum vor ei.

Nu sunt interesați să-l invite pe Dumnezeu că le conducă viața, să le arate Calea. Nu sunt interesați de „Facă-se Voia Ta!”, fiindcă ei vor să se facă voia lor.

Nu sunt interesați de o conexiune profundă cu Dumnezeu, de o comuniune cu Dumnezeu, ci sunt interesați doar de o relație superficială, care să nu implice (aproape) nicio schimbare în modul în care își trăiesc viața.

Știți cum e asta?

Ca atunci când un adult își ridică puțin pantalonii, intră cu picioarele goale în bazinul pentru copii, cu apă de-o palmă: apa îi ajunge până la glezne, se răcorește câteva minute și apoi își pune pantofii și își vede de treaba lui. 

Acești oameni sunt cei care vor să poată să-i ceară diverse lucruri lui Dumnezeu, în caz de nevoie, dar Dumnezeu să nu aibă mari pretenții din partea lor, să nu le ceară nimic.

Aceasta este o perspectivă imatură asupra relației cu Dumnezeu. Astfel de oameni, spre exemplu, merg la biserică, dar merg degeaba, fiindcă după ce pleacă de acolo și până vin din nou săptămâna viitoare – ca să fie văzuți de Dumnezeu, în caz că acesta „face prezența” – trăiesc de parcă n-ar avea niciun Dumnezeu.

E alegerea ta, ca adult, să bagi picioarele în bazinul pentru copii pentru câteva minute, dar dacă tu alegi să rămâi acolo la nesfârșit, deja ai o problemă. Știi ce spune acest gen de atitudine? Că ai avut parte de-a lungul anilor de intervenția lui Dumnezeu, care te-a salvat din mai multe încercări, ai beneficiat de ajutorul Lui de mai multe ori, dar continui să-l ții la distanță și să comunici cu El din când în când, la nivel superficial, cât să nu uite de tine, în caz că mai ai nevoie de El. (RC Blakes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 24/11/2022