Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 24 mai 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 24 mai 2024

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 24 mai 2024
vibratia zilei 24 mai 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Din punctul meu de vedere, „până când moartea ne va despărți” nu înseamnă să rămân într-o relație de cuplu cu tine până când moartea ne va despărți, chiar dacă nu ne potrivim, chiar dacă relația noastră nu funcționează.

„Până când moartea ne va despărți” înseamnă să te tratez cu respect și Iubire până când moartea ne va despărți, indiferent că suntem sau nu mai suntem împreună. Poate că relația noastră nu a funcționat, dar pot să te tratez cu respect și cu Iubire și dincolo de punctul în care s-a încheiat acea relație.

În opinia mea, dacă intrăm într-o relație de cuplu, este de dorit să stabilim de la bun început în ce intrăm. „Ăsta sunt eu, asta pot să-ți ofer și asta nu pot să-ți ofer. Asta fac și asta nu sunt dispus să fac”.

Discutați care este opinia voastră cu privire la o posibilă sarcină, ca să știți de la început cum stați.

Decideți dacă vreți să vă vorbiți unul altuia despre trecutul vostru relațional sau nu.

Discutați dacă vreți o relație sexuală exclusivă sau nu.

Discutați de la început toate subiectele care vă interesează, ca să știți în ce vă băgați, ca să știți ce este dispus să vă ofere celălalt și ce nu este dispus să vă ofere.

Și dacă promiteți ceva, țineți-vă de cuvânt. Dacă ați spus că veți oferi ceva anume în acea relație, țineți-vă promisiunea.

Iar dacă celălalt a promis că va oferi ceva în acea relație și nu s-a ținut de cuvânt, iar asta afectează semnificativ calitatea relației, nu sunteți „răi” dacă puneți punct acelei relații, nu e cazul să vă simțiți vinovați pentru asta.

Eu, unul, când intru într-o relație, mă asigur că este vorba de un angajament clar pentru amândoi, un angajament asumat 100% de amândoi, că este un parteneriat pornit pe baze sănătoase, în integritate. Și dacă pe parcurs se dovedește că lucrurile nu evoluează așa cum ne dorim, comunicăm sincer, analizăm situația împreună și decidem dacă este necesar să facem niște schimbări sau lucrurile nu funcționează și este necesar să punem punct final. Dar indiferent că rămânem împreună sau ne despărțim, facem acest lucru într-un mod iubitor, cu respect unul față de celălalt. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 23/05/2024