Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 23 septembrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 23 septembrie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 23 septembrie 2022
vibratia zilei 23 septembrie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Amanda Lorence, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Amanda Lorence

Atunci cand treceti printr-o schimbare vibrationala veti constata ca nu mai rezonati cu unii oameni din viata voastra. O sa constatati ca nu va mai simtiti bine alaturi de ei, ca nu va mai atrag conversatiile cu ei, fiindca ceea ce acestia gasesc interesant/ distractiv/ placut nu mai rezoneaza cu voi, veti constata ca modul lor de a fi nu mai rezoneaza cu modul vostru de a fi. Asta se intampla pentru ca voi va aflati acum la un alt nivel vibrational.Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Amanda LAtunci cand treceti printr-o schimbare vibrationala veti constata ca nu mai rezonati cu unii oameni din viata voastra. O sa constatati ca nu va mai simtiti bine alaturi de ei, ca nu va mai atrag conversatiile cu ei, fiindca ceea ce acestia gasesc interesant/ distractiv/ placut nu mai rezoneaza cu voi, veti constata ca modul lor de a fi nu mai rezoneaza cu modul vostru de a fi. Asta se intampla pentru ca voi va aflati acum la un alt nivel vibrational.

Cand cresteti vibrational constatati, de asemenea, ca unii oameni dispar din viata voastra si ca apar oameni noi. Acestia din urma sunt oameni care rezoneaza cu noua voastra vibratie.

Si este posibil ca unii dintre oamenii care ies din viata voastra sa revina dupa un timp – dupa cateva luni sau cativa ani -, atunci cand au evoluat si ei, cand au crescut vibrational si au ajuns din nou la acelasi nivel de vibratie cu al vostru. Poate ca intre timp si voi ati crescut vibrational, insa ei au crescut intr-un ritm mai rapid si v-au ajuns din urma.

Totul tine de energie si de vibratie, nu este o chestiune personala. Pur si simplu nu rezonezi cu ceva care are o vibratie diferita de a ta. Nu este vorba despre faptul ca unii ar fi “mai buni” decat altii, ca unii ar fi “superiori” altora; aveti vibratii diferite, asta este tot. (Amanda Lorence)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 22/09/2022