Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 20 mai 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 20 mai 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 20 mai 2022
vibratia zilei 25 iunie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

Vreau să vă explic cum stă treaba cu contractele încheiate la nivel de suflet. Unele sunt mai stricte, altele sunt mai flexibile. Spre exemplu, momentul morții este un contract mai strict. Un alt exemplu: să spunem că mergi într-o călătorie cu mașina, pleci din punctul A și trebuie să ajungi în punctul Z. Asta prevede contractul la nivel de suflet: să pleci din A și să ajungi în Z. Dar depinde de tine de câte ori oprești mașina, unde oprești și cobori pentru mici pauze, cu cine stai de vorbă în timpul acelor pauze, etc.

Tu poți avea contracte la nivel de suflet cu prietenii tăi, iar în funcție de cât de strânsă este prietenia voastră poți să-ți dai seama dacă ați avut relații (indiferent de care) și în vieți anterioare. Unii părinți, chiar dacă nu recunosc, simt o conexiune mult mai profundă cu unul dintre copii decât cu celălalt. Asta nu e ceva „rău”, ci poate să însemne că sufletele voastre au avut relații apropiate și în vieți anterioare.

Dacă tu simți că ai o conexiune mai profundă decât cele „obișnuite” cu un anumit om, acesta este un semn că cel mai probabil sufletele voastre au fost împreună și în vieți anterioare, ca prieteni, parteneri, rude, etc. Faptul că tu (omul din tine) nu-ți amintești nimic din toate astea nu înseamnă că acele contracte încheiate la nivel de suflet nu există. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Image by Gerd Altmann from Pixabay

Data articol: 19/05/2022