Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 2 decembrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 2 decembrie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 2 decembrie 2022
vibratia zilei 30 decembrie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Tony Gaskins lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Tony Gaskins

Mulți bărbați înțeleg greșit rolul unei soții. Ei nu își caută o soție, ei își caută un fel de mamă care să aibă grijă de ei din toate punctele de vedere și să le ierte orice, așa cum făcea mama lor când erau mici.

Și multe femei sunt atât de disperate să-și găsească un bărbat, încât nu doar că fac sex, dar se grăbesc să spele, să calce, să gătească și să facă și curățenie pentru un bărbat care se arată cât de cât interesat de ele, dar care nu și-a exprimat niciodată intenția de a avea o relație serioasă cu ele, care nu-și asumă un angajament ferm față de ele.

Și uneori acel bărbat nu îi cere direct femeii cu care are o legătură sexuală să îi spele rufele (un exemplu), ci face aluzii la faptul că nu se pricepe deloc la spălat și că a făcut nu știu ce boacănă când și-a spălat cămașile/ pantalonii, iar femeia respectivă o să se ofere să-i spele ea rufele, fiindcă pentru ea „nu e mare lucru”.

Ea vede în acest lucru un mod de a-l susține și o oportunitate de a-i arăta ce harnică și ce gospodină este, în speranța că asta va conta în decizia lui de a avea o relație serioasă cu ea…

Și știu, sunt femei care o să spună: „Păi bine, dar dacă eu nu-i arăt că gătesc bine, că spăl, dacă nu îi arăt că sunt o bună gospodină, în general, cum o să știe el că sunt potrivită pentru a-i fi soție?”.

Nu mai spun despre faptul că uneori acele femei îl susțin și financiar pe bărbatul respectiv, care fie le cere bani cu împrumut, fie e mai subtil și le cere „să investească în afacerea lui”…

Înțelegeți odată că a spăla, a călca, a face curățenie, a găti nu au nicio legătură cu a fi o soție bună! O soție este o confidentă, un partener egal al bărbatului, care îl susține în a-și împlini cel mai înalt potențial, îl inspiră, în provoacă să evolueze, îl face să-și asume responsabilitatea pentru alegerile sale.

O soție bună nu este o bucătăreasă, nu este o spălatoreasă, nu este cameristă, nu este asistenta personală a soțului ei.

Da, o soție poate face acestea, dacă vrea, dar nu este obligația ei să le facă. Dacă o femeie are o carieră și nu are timp să se ocupe de treburile casei poate angaja pe cineva care să spele, să calce, să gătească, să facă și curățenie. Tu, ca femeie, nu trebuie să-i dovedești bărbatului că ești o bună gospodină, ca să te ia în considerare ca soție. Rolul tău ca soție este să-l susții din punct de vedere emoțional, mental, spiritual și uneori și fizic, atunci când este necesar.

El poate oricând să angajeze o femeie pentru a-i găti, a-i spăla, a-i călca, a face curățenie de câteva ori pe săptămână, așa ceva se găsește foarte ușor. Dar nu va putea angaja niciodată o femeie care este capabilă să-l susțină din punct de vedere emoțional, mental, spiritual, așa cum are el nevoie, fiindcă așa ceva este foarte greu de găsit și nu se plătește în bani.

Nu este obligația ta să faci tot ce ține de treburile casei, fiindcă poate găti și el, poate pune rufele în mașina de spălat și el, poate să dea cu aspiratorul și el, iar dacă nici el nu are timp pentru așa ceva, puteți angaja pe cineva să facă mâncare, să spele, să calce, etc.

Și în cazul în care ai de-a face cu un bărbat care consideră că dacă o femeie nu știe să gătească, atunci acea femeie nu este potrivită pentru o relație serioasă, poți să știi că n-ai pierdut nimic. Lasă-l să se ducă. (Tony Gaskins)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 01/12/2022