Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 17 noiembrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 17 noiembrie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 17 noiembrie 2023
vibratia zilei 17 noiembrie 2023
Credit foto: pixabay.com

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Kerry K., lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Kerry K.

Unii oameni se gândesc: „Mai am foarte de mult de lucrat cu mine însumi pentru a evolua, ca să pot ascensiona și nici nu mi-e foarte clar tot ce am de făcut, o să-mi ia foarte mult timp”, însă timpul nu este ceea ce am crezut noi, acum nu mai funcționăm în „timpul liniar”/ 3D; când crești vibrațional lucrurile se pot schimba foarte mult, foarte repede. Asta înseamnă să faci un salt cuantic.

„Cantitatea” informațiilor de vibrație înaltă la care putem avea acces acum în ceea ce în timpul liniar este „un minut”/ „o oră” este incredibil.

Dacă suntem deschiși/ receptivi/ dornici să primim energiile (ce poartă informații) care curg prin noi în această perioadă, ni se oferă o oportunitate de creștere fără precedent.

Anunțați Universul că sunteți deschiși spre a primi:

*„Sunt deschis spre a primi vindecare în ceea ce privește acest aspect”

*„Sunt deschis spre a înțelege tot ceea ce am de înțeles din această situație”

*„Sunt deschis spre a-mi depăși propriile blocaje în acest domeniu”

*„Sunt deschis spre a primi informații de vibrație înaltă”.

Înțelegeți că noi nu suntem slugile Divinității, nu ne rugăm în genunchi în fața Divinității „Te rog, fie-ți milă de mine!”; noi avem în interiorul nostru Divinitatea, suntem parte din Sursă și este necesar să ne comportăm ca atare, să ne respectăm/ onorăm pe noi înșine.

Ne aflăm într-o perioadă în care putem face salturi cuantice în evoluția noastră. (Kerry K)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 16/11/2023