Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 13 mai 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 13 mai 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 13 mai 2022
vibratia zilei 13 mai 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lisa Transcendence Brown, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lisa Transcendence Brown

Unii oameni intreaba: ”Cum fac ca sa ajung adanc in interiorul meu?”. Faci asta simtind toate emotiile pe care inainte le reprimai, plangand lacrimile pe care inainte le opreai. Oamenii nu intra adanc in interiorul lor pentru ca nu vor sa simta toate acele emotii pe care le-au reprimat atata vreme. Eu vorbesc aici despre o conexiune profunda, intima, cu sufletul tau – si este cel mai frumos lucru pe care l-ai putea experimenta. Numai ca atunci cand simte ceva care-l face sa se simta inconfortabil, egoul opreste aceasta experienta, nu merge mai departe. Nu mai bloca emotiile, atunci cand ele apar, lasa-le sa iasa la iveala, simte-le pe deplin, permite-ti sa fii vulnerabil, plangi, daca iti vine sa plangi. Tu iti recuperezi puterea personala permitandu-ti sa fii vulnerabil. (Lisa Transcendence Brown)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 12/05/2022