Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 19 august 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 19 august 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 19 august 2022
vibratia zilei 6 septembrie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Starlett Lancaster, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Starlett Lancaster

Știai că sufletul copilului tău te-a ales pe tine, înainte de a se naște, pentru a-i fi Mamă?

Sufletul călătorește în infinit, iar atunci când decide unde vrea să renască, este conștient de experiențele sale, de amintirile sale și de acordurile anterioare pe care le-a încheiat înainte de a se încarna.

Atunci când un suflet decide să se întoarcă, își alege părinții pe care dorește să-i aibă, ceea ce speră să învețe și să experimenteze în timpul acestei noi oportunități în viață. Acolo se adună aceste suflete pentru a da un trup nou acelei părți din Dumnezeu care vine în această lume. Și este acolo unde acea energie divină se unește cu cea a noilor părinți și creează o legătură de nezdruncinat pe care nimeni nu o poate rupe.

De aceea trebuie să fii recunoscătoare că ai un copil, să te bucuri că un suflet a decis să intre în familia ta, că a decis să-și poarte propriul sânge și să învețe de la tine.

Este cea mai mare onoare pe care o poate primi oricine, chiar și atunci când simți că nu ești pregătit să crești un copil, dacă Dumnezeu a îngăduit acest lucru, înseamnă că are tot ce-i trebuie sufletului pentru a se dezvolta în mediul în care a decis să se reîncarneze.

Aventura de a da viață, de a avea parte de miracolul copilului tău.

Acest nou drum care începe din momentul conceperii este plin de multe provocări, îngrijire specială, dragoste și așteptare.

Încă din pântecele mamei, părinții îi oferă copilului instrumentele de care are nevoie pentru a trăi sănătos, îl umplu de iubire, iar toate acestea reprezintă un proces de învățare pentru acel suflet care mai are încă lucruri pentru care să trăiască și care a fost trimis înapoi în acest plan.

În calitate de părinți, au un drum lung pe care îl parcurg, în care vor avea responsabilitatea de a ghida acel suflet pe calea binelui, astfel încât misiunea acelei ființe să se poată împlini.

Fiecare dintre noi are un motiv pentru a trăi. Și trebuie să îl descoperiți, pentru că sufletul decide ce familie îl poate ajuta să îndeplinească misiunea de viață pe care o are și astfel să învețe ce este necesar pentru a o îndeplini. Aceasta este treaba părinților, să îndrepte acel suflet spre acel scop pe care l-a …

Deși drumul este întotdeauna dificil, există momente bune, momente triste, dar un tată și o mamă nu regretă niciodată ceea ce au trăit pentru a-și vedea copilul crescând.

Amintiți-vă că ați fost aleși pentru cea mai mare misiune a vieții voastre, aceea de a da un corp fizic unui suflet, unei scântei din Univers.” (Starlett Lancaster)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: Daniel Găucan / Facebook

Data articol: 18/08/2022