Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 10 noiembrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 10 noiembrie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 10 noiembrie 2023
vibratia zilei 10 noiembrie 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

Voi vă rugați la Dumnezeu să vă ajute să rezolvați probleme din țin de viața voastră (exterior), în loc să-l rugați să vă ajute să rezolvați problemele din interiorul vostru (credințe învechite, tipare limitative, mentalități toxice, etc).

Cu cât ne concentrăm mai mult pe exterior, cu atât mai mult ne sabotăm pe noi înșine, refuzând să vedem/ recunoaștem problemele din interiorul nostru.

Chiar și unele dintre rugăciunile care par bine intenționate pot fi, de fapt, un mod de a ne sabota pe noi înșine.

Este rău că ne adresăm lui Dumnezeu cu astfel de rugăciuni? Nu, pentru că decât să negăm existența lui Dumnezeu sau să o ignorăm cu desăvărșire, este mai bine să recunoaștem existența lui Dumnezeu și să ne rugăm. Însă vine un moment în care conștientizăm că unele dintre rugăciunile noastre reprezintă un mod de a ne autosabota și facem corecturile necesare.

Noi începem prin a cere „Doamne, dă-mi asta/ fă să se întâmple asta/ scapă-mă de asta!” și mergem mai departe la „Doamne, nu știu de ce mi se întâmplă asta, dar știu că dacă se întâmplă, are un rost. Nu știu ce este mai bine să fac în această situație, dar știu că o să Te ascult. Arată-mi care este perspectiva corectă asupra acestei situații și arată-mi, te rog, care este următorul pas pe care-l am de făcut. Ghidează-mă și voi urma ghidarea. Facă-se Voia Ta!”.

Unii dintre voi cuplați cererea voastră de tipul „Doamne, dă-mi mulți bani!” cu diverse tehnici de manifestare, cu Legea atracției, cu Tabloul dorințelor și alte lucruri de acest gen. Toate acestea reprezintă o formă de manifestare a egoului, care spune „Pot să obțin orice vreau, dacă fac asta și asta și asta! Vreau bani! Vreau o mașină de lux! Vreau o vilă!”.

Toate aceste tehnici de manifestare sunt doar niște metode folosite de ego, pentru a obține ceea ce-și dorește.

Iar eu vă spun iar și iar: încetați să mai încercați să faceți ca lucrurile să se întâmple cum vreți voi (egoul vostru)!

Folosiți varianta aceasta: „Eu nu știu ce este cel mai bine pentru mine, Doamne. Arată-mi ce am de făcut! Facă-se Voia Ta, nu voia mea!” și vedeți ce se întâmplă.

Și unii dintre voi veți spune: „Mie mi se pare că ceea ce-mi sugerezi tu nu mă împuternicește!”.

Normal că așa ți se pare, pentru că cel care vorbește este egoul tău și lui nu-i place să cedeze controlul!

„Facă-se Voia Ta, nu voia mea!” înseamnă că iau puterea deciziei din mâinile egoului. Crezi că egoul tău se va bucura de asta, crezi că i se va părea o idee bună? Nu! Egoului îi plac tehnicile de manifestare, fiindcă lui îi place orice metodă care-l poate ajuta să obțină ceea ce-și dorește. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 10/11/2023