Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 10 mai 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 10 mai 2024

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 10 mai 2024
vibratia zilei 10 mai 2024
Credit foto: pixabay.com

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Unele relații au potențialul să ne salveze din niște situații dificile. Suntem salvați prin simplul fapt că avem o conexiune cu omul potrivit.

Dacă toate conexiunile tale sunt cu oameni nepotriviți, ai o mare problemă.

Faptul că ești conectat cu cineva care are o relație profundă cu Dumnezeu te poate salva în momente grele. Simpla conexiune cu astfel de oameni binecuvântați de Dumnezeu poate transfera asupra ta binecuvântarea.

Ai relații apropiate cu astfel de oameni sau în cercul apropiaților tăi sunt oameni fără niciun Dumnezeu sau care au o relație superficială cu El?

Ai în viața ta oameni care au o asemenea relație cu Dumnezeu și au o asemenea conexiune cu tine, încât sunt capabili să te ajute să te ridici atunci când ai căzut, care sunt capabili să insufle viață în tine atunci când simți că mori?

Dacă ai măcar un asemenea om în viața ta, nu permite nimănui să distrugă acea conexiune, pentru că este neprețuită; este posibil ca la un moment dat el să-ți salveze viața!

Și încă ceva: dacă ai în preajma ta mai mulți oameni care au nevoie de tine decât oameni care te clădesc/ înalță/ inspiră, nu este de mirare că ești mereu obosit/ epuizat. În acest caz te anunț că este momentul să faci niște schimbări în ceea ce privește relațiile tale.

Tu ai nevoie în preajma ta de oameni care te susțin, care te „încarcă” energetic și spiritual, care te inspiră, care te provoacă să crești, care nu se simt amenințați de evoluția ta, de la care ai ce învăța. Tu ai nevoie de oameni care alimentează Lumina din tine. (TD Jakes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 09/05/2024