Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 7 mai 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 7 mai 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 7 mai 2022
vibratia zilei 1 iulie 2022

Nu mai dați vina pe alții pentru ceea ce experimentați voi. Nu mai jucați jocul victimei. Înțelegeți că sunteți responsabili pentru tot ce ține de viața voastră. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

A judeca un om nu înseamnă doar a spune că acel om este …… („prost”, „crud”, „mincinos”, „trădător”, etc), a judeca un om înseamnă și faptul că tu crezi că acel om este „rău” în esența/ totalitatea sa, a refuza să accepți ideea că dincolo de modul în care se comportă, undeva adânc în interiorul său se află o Lumină. Când vei reuși să privești dintr-o stare de pace interioară toți oamenii, când vei recunoaște că există o Lumină în fiecare dintre ei, atunci vei ascensiona. Fiecare om cu care te întâlnești va reflecta două lucruri: *cât de bine te descurci când ți se apasă butoanele *ce mai ai de învățat pentru a te descurca mai bine data viitoare când ți se apasă butoanele.

Noi întâlnim de-a lungul vieții diverse persoane; unele ne plac, altele nu, cu unele avem relații bune, cu altele ne mai certăm sau facem o dramă din relația noastră, dar astea sunt doar amănunte. Tot ce contează este că toți sunt vizitatori în viața noastră și toți ne învață lecția „Ai grijă cum îi tratezi pe alții, pentru că ești testat!”. Tu cum îi tratezi pe oamenii cu care interacționezi? Îi judeci, îi etichetezi în fel și chip, te uiți la ei cu superioritate? Și nu spun să le permiți altora să te trateze într-un mod lipsit de respect/ abuziv; sub nicio formă! Spune „Nu”, nu tolera astfel de comportamente; asta ține de limitele personale. Ceea ce spun este să nu-i urăști pe acei oameni și să accepți faptul că indiferent cum s-au comportat, undeva în interiorul lor există o Lumină. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment .

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 06/05/2022