Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 6 august 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 6 august 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 6 august 2022
vibratia zilei 6 august 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la EldoRA Rose, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la EldoRA Rose

Atunci cand ne trezim spiritual intra in functiune „sistemul nostru de ghidare” – incepem sa fim ghidati de Univers, de ghizii nostri spirituali.

Primele lucruri care apar in viata ta atunci cand te trezesti spiritual sunt sincronicitatile. Spre exemplu, cand incepi sa te trezesti iti cade in mana o carte despre trezirea spirituala sau vezi „intamplator” un film despre acest subiect sau mergi pe strada si iti cade sub ochi un afis pe care scrie „Totul e bine!”.

Tot la capitolul sincronicitati intra secventele numerice de tipul 111, 333, 12:12, pe care incepi sa le vezi atat de des, incat iti atrag atentia: „Ceva se intampla aici! E imposibil sa fie doar o coincidenta!”.

E adevarat ca in general, Calatoria spirituala este una provocatoare, insa este la fel de adevarat ca este si magica, fiindca ai parte de experiente absolut extraordinare, care te ghideaza, toate, pe Calea ta. Este dificil, dar este si magic si amuzant – si eu, una, nu as da aceasta Calatorie pentru nimic in lume. (EldoRa Rose)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 05/08/2022