Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 30 septembrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 30 septembrie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 30 septembrie 2023
vibratia zilei 8 noiembrie 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

Oameni care sunt puternic programați, care nu sunt treji din punct de vedere spiritual, vor fi supuși la provocări din ce în ce mai dure în perioada următoare, până se vor trezi. Ei vor avea parte de experințe din ce în ce mai intense, până vor ajunge în starea în care să spună „Destul! Până aici! Nu mai pot continua așa!”.

Aveți încredere în proces, aveți încredere în voi, indiferent ce se va întâmpla.

Nu mai spuneți „E din ce în ce mai rău!”. Nu e din ce în ce mai rău, este pur și simplu modul în care are loc procesul de evoluție a umanității. Nu e „din ce în ce mai rău”; unele lucruri de vibrație joasă devin din ce în ce mai vizibile/ evidente, asta e tot. Sunt elemente ale Umbrei colective care ies la suprafață – frica, manipularea, controlul maselor, lăcomia, corupția, etc. Cu cât acestea devin mai vizibile, cu atât mai mulți oameni vor deschide ochii, se vor trezi și cu atât mai puțin oameni vor mai juca jocurile de vibrație joasă ale Vechii Paradigme.

Umbra colectivă se dizolvă atunci când oamenii nu se mai implică în acele jocuri de vibrație joasă, când ei aleg să nu se mai lase prinși în frică, manipulare, control, lăcomie, etc. Oamenii VĂD tentativele de inducere a fricii, de control/ manipulare și aleg să nu trăiască în frică, să nu se mai lase controlați/ manipulați, ci să-și urmeze ghidarea interioară, să-și onoreze propriul adevăr, să funcționeze din spațiul Suveranității personale. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 29/09/2023