Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 3 decembrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 3 decembrie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 3 decembrie 2022
vibratia zillei 31 decembrie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Nora Herold lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Nora Herold

Inainte de a veni pe Pamant, fiecare suflet stabileste pentru viitoarea sa viata umana cateva momente in care va avea posibilitatea sa paraseasca planul terestru – un gen de “puncte de iesire” care ii sunt disponibile, in caz ca vrea sa le foloseasca. De cele mai multe ori noi nu optam pentru a folosi primele “puncte de iesire” din aceasta viata (alegerea se face la nivel de suflet, nu de minte umana). Pana cand vine un nou “punct de iesire”, moment in care sufletul decide: “Ok, am terminat ce aveam de facut pe Pamant. Sunt pregatit sa plec de aici, asa ca o sa folosesc aceasta ocazie”.

Exista vreodata vreun “accident”, iese vreodata cineva din aceasta viata “accidental”, fara ca sufletul acelui om sa-si fi dat acordul? Nu.

Exista insa puncte de iesire “surpriza”? Da. Foarte rar, dar se intampla. Mai concret: uneori, ca urmare a unor lucruri care se intampla in viata acelui om, este posibil ca el sa spuna: “Chiar vreau sa plec de pe Pamant acum!” iar Sinele sau Superior sa-si dea acordul ”Bine, putem face asta. Chiar daca n-a fost un punct de iesire planificat pentru acest moment, putem sa o facem”. Dar repet, asa ceva se intampla foarte, foarte rar. In general, oamenii folosesc unul dintre punctele de iesire pe care si le-au stabilit inainte de a se naste.

Ideea este insa ca niciun om nu moare fara ca, la un anumit nivel, sa existe un acord al sufletului sau in acest sens. Intotdeauna exista acordul sufletului pentru a parasi aceasta viata.

Cand este vorba despre decesul unui copil, de cele mai multe ori, este vorba despre un suflet care si-a planificat sa vina pe Pamant pentru scurt timp, doar pentru a avea experienta unui copil in corp uman si de asemenea, pentru a influenta intr-un anumit fel viata celor din jur (parinti, frati, etc).

Evident, chiar si cand stii aceste lucruri, cand se intampla asa ceva, durerea familiei este foarte mare si ea trebuie respectata. (Nora Herold)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 02/12/2022