Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 28 mai 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 28 mai 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 28 mai 2022
vibratia zilei 25 iunie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Joel Osteen, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Joel Osteen

Unii oameni spun ceva de genul „N-o să-l iert niciodată pentru ce mi-a făcut! Nu merită să fie iertat!”. Tu nu-l ierți pe acel om pentru el, îl ierți pentru tine. Atât timp cât ai resentimente față de el, cât păstrezi ură/ dușmănie, cât simți dorința de răzbunare, această negativitate nu îl afectează pe acel om, ci te infectează pe tine. Neiertarea este otravă, îți contaminează viața. De multe ori oamenii refuză să ierte pentru că ei consideră că persoana respectivă chiar a făcut un lucru rău, consideră că acel om chiar le-a greșit. Ei nu înțeleg că a ierta nu înseamnă a considera că ceea ce a făcut acel om este în regulă, ci înseamnă pur și simplu a refuza să trăiești cu o otravă în interiorul tău. A ierta nu înseamnă să-i faci o favoare altuia, înseamnă să-ți faci ție însuți o favoare. A ierta nu înseamnă să-l eliberezi pe acel om, înseamnă să te eliberezi pe tine. Înseamnă să refuzi să-ți consumi energia cu lucruri care nu sunt cu adevărat importante, să alegi să-ți investești energia în lucruri care contează, care te ajută să avansezi pe Calea ta. Nu e treaba ta să judeci oamenii și să-i pedepsești pentru ce au făcut. Lasă-l pe Dumnezeu să fie Judecătorul, lasă-l pe El să hotărască cine ce a făcut și care vor fi consecințele. (Joel Osteen)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 27/05/2022