Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 26 noiembrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 26 noiembrie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 26 noiembrie 2022
vibratia zilei 29 ianuarie 2023
Credit foto: Pixabay.com

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la RC Blakes lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la RC Blakes

Unii oameni depășesc etapa în care „intră până la glezne în apă”, ei sunt dispuși să intre „până la genunchi”, când e vorba de relația lor cu Dumnezeu. Asta înseamnă că ei încep să fie dispuși să aibă o conexiune mai serioasă cu Divinitatea, să-i permită acesteia să lucreze în viața lor într-o anumită măsură. Acești oameni comunică în mod regulat cu Dumnezeu, nu doar atunci când au nevoie de ceva de la El. Acești oameni încep să aibă o relație personală cu Dumnezeu și încep să-l simtă pe Dumnezeu.

Acești oameni își doresc să-i facă mai mult loc lui Dumnezeu în viața lor de zi cu zi. Ei simt că au nevoie de Dumnezeu în viața lor. Ei au încercat tot felul de lucruri pentru a-și umple golul interior, dar nimic din cele lumești nu a funcționat și au conștientizat că fără Dumnezeu nu poți avea adevărata împlinire. 

Acești oameni comunică direct cu Dumnezeu și-i spun „Am nevoie de Tine în viața mea. Nu am nevoie de intermediari, nu am nevoie de preoți/ pastori, nu am nevoie de retorica religioasă, am nevoie de Tine și vreau să comunic direct cu Tine! Te chem în viața mea, Doamne”. (RC Blakes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 25/11/2022