Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 25 mai 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 25 mai 2024

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 25 mai 2024
vibratia zilei 25 mai 2024
Credit foto: Depositphotos.com

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Faptul că îți fixezi intenția de a atrage un partener cu o vibrație înaltă, cu care să ai o relație sănătoasă și te concentrezi pe acest gând nu rezolvă nimic. Legea atracției nu funcționează așa.

Ca să atragi un astfel de partener este necesar să îți vindeci propriile traume, să crești tu vibrațional mai întâi.

Deseori vin la mine oameni care au citit despre Legea atracției, care și-au fixat intenția de a atrage un partener cu o vibrație înaltă, cu care să aibă o relație sănătoasă și care îmi spun încântați că și-au găsit partenerul la scurt timp după ce și-au fixat această intenție. „Este un om minunat, ne potrivim nemaipomenit, există o atracție specială între noi! El e Alesul!/ Ea e Aleasa!”.

Fiindcă eu cunosc acei oameni și știu care este nivelul lor de conștiință, le spun că nu este el/ ea persoana pe care o așteptau.

După ceva timp ne întâlnim iar și îmi spun că relația lor e disfuncțională și că acel om nu este cel care credeau ei a fi…

Dacă tu vrei să atragi în viața ta un om cu un nivel înalt de Conștiință, cu care să ai relație sănătoasă, este necesar să ajungi tu însuți la acel nivel de Conștiință.

Dacă tu ai fost căsătorit de 3 ori și ai divorțat de tot atâtea ori sau ai avut nenumărate relații de cuplu și toate au fost unele disfuncționale, dacă nu te-ai schimbat mai deloc după toate aceste experiențe, chiar crezi că simplul fapt că îți fixezi o intenție și te gândești mult timp la partenerul extraordinar pe care-l dorești, o să aducă în viața ta acel partener?!

„Dar m-am schimbat, am citit 3 cărți de dezvoltare personală între timp! Am învățat despre Legea atracției!”

Nu contează ce/ cât ai citit, nu contează câte informații ai acumulat în mintea ta, contează dacă tu ai pus în practică acele lucruri pe care le-ai învățat, dacă ai devenit un alt fel de om, dacă te manifești în viața ta de zi cu zi ca un om care are o vibrație înaltă.

„Păi le pun în practică, fac afirmații zi de zi. Și fac și vizualizări.”

„Serios? Dar ai lucrat cu traumele tale, le-ai vindecat? Ai renunțat la credințele/ tiparele tale limitative? Nu. Tot ce ai făcut tu este să-ți finisezi piatra de mormânt. Tu ești în continuare mort, nu ești cu adevărat viu, nu ești treaz din punct de vedere spiritual. Ai făcut niște afirmații și vizualizări, poate ai participat și la niște cursuri pe teme de dezvoltare personală/ spiritualitate, dar modul în care funcționezi în viața de zi cu zi nu s-a schimbat cu nimic.

Nu mă intersează ce afirmații și vizualizări faci. Ia o pauză de la relații, lucrează întâi și-ntâi cu credințele/ tiparele tale limitative, cu traumele tale, vindecă-te, schimbă-ți credințele despre tine și despre alții, iartă-te pe tine însuți și pe alții, conștientizează că toate relațiile tale din trecut, oricât de disfuncționale au fost, au fost alegerea ta, deci sunt responsabilitatea ta. Învață lecțiile din acele experiențe și abia apoi te poți gândi la a atrage un partener cu un nivel înalt de Conștiință, cu care să ai o relație sănătoasă.

Mă întrebi dacă poți să te întâlnești cu diverse persoane în tot acest timp? În opinia mea, ar fi de dorit să nu te mai implici în niciun fel de legături romantice cât lucrezi cu tine însuți, pentru că dacă găsești pe cineva cu care lucrurile merg cât de cât bine, te vei implica într-o relație și vei fi distras, te vei opri din a-ți face munca interioară. Și după ceva timp vei constata că n-a mers nici acea relație (pentru că tu nu te-ai schimbat cine știe ce) și ajungi iarăși într-un context disfuncțional. Asta s-a întâmplat cu nenumărați oameni dintre cei cu care am lucrat eu – de cum au găsit un om care i-a atras, au intrat într-o relație, crezând că s-au schimbat suficient și au atras partenerul de vibrație înaltă pe care-l doreau și și-au oprit munca interioară.

Atât timp cât tu ești încă la un nivel redus de conștiință vei atrage o persoană care are un nivel redus de conștiință. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 24/05/2024