Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 24 septembrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 24 septembrie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 24 septembrie 2022
vibratia zileil 24 septembrie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Amanda Lorence, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Amanda Lorence

Tot mai multi dintre voi veti observa foarte clar ca atunci cand incercati sa va “adaptati”/ “integrati”, asa cum faceati in trecut, nu mai puteti face asta, nu va simtiti bine. Se simte clar in corp: nu va simtiti bine, va dati seama imediat.

La fel se va intampla si cand veti avea conversatii cu unele persoane: veti simti foarte clar ca daca vreti sa va “conectati” cu ele la nivelul lor de vibratie (asa cum faceati in trecut, pentru ca acea persoana sa se simta bine/ confortabil in compania voastra, sa va placa, sa va accepte, ca sa-i hraniti egoul), este necesar sa va coborati vibratia. Si o sa va simtiti rau daca incercati asa ceva. Inainte puteati face asta, insa de acum inainte n-o sa mai puteti sa o faceti, nu veti mai putea suporta asa ceva.

Ceva s-a activat in noi și ne-a facut sa ramanem la nivelul celei mai Bune Versiuni a noastre de la momentul actual (fiindca pe masura ce vom evolua, vom avea o noua Versiune mai Buna), sa nu mai coboram la nivelul unei Versiuni de vibratie mai joasa, doar din dorinta de a ne adapta/ integra. Nu mai suntem dispusi sa ne prezentam ca fiind altcineva decat cine suntem cu adevarat.

Tot mai multi oameni vor fi ei insisi (aceeasi Versiune) si cand sunt singuri, si cand sunt in familie, si cand sunt intre prieteni, si cand sunt la serviciu si cand sunt in societate. Dispar mastile – ramane doar Versiunea autentica. (Amanda Lorence)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 23/09/2022