Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 21 mai 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 21 mai 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 21 mai 2022
vibratia zilei 12 iunie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

Uitați-vă la oamenii față de care simțiți o atracție „bolnavă”, de care simțiți că nu vă puteți elibera, deși sunteți conștienți că aceia sunt oameni toxici pentru voi. Uitați-vă la oamenii cu care repetați același scenariu dureros (de exemplu relații de cuplu abuzive/ toxice). Acestea sunt relații karmice. Scrieți pe o hârtie toate aceste lucruri ca să le vedeți mai clar, ca să vedeți cât de multe relații karmice aveți.

Scrieți acele tipare disfuncționale/ toxice care se manifestă în relațiile respective, ca să le vedeți mai clar.

Și unii o să spună: „Nu te concentra pe lucrurile negative din viața ta, concentrează-te doar pe cele pozitive!”. Dacă nu accepți să te uiți/ recunoști toate acele tipare disfuncționale/ toxice din viața ta, toată negativitatea din viața ta, vei construi pe nisipuri mișcătoare. Vindecă-ți traumele, vindecă-ți relațiile, vindecă-ți viața, fiindcă altfel nu poți construi ceva pe o bază solidă. Și este posibil ca persoana implicată să nu fie încă pregătită să pună punct acelui contract karmic, să nu vrea să-l încheie, dar nu este necesar ca ea să fie pregătită; e suficient dacă tu ești pregătit și faci ce ai de făcut.

Dar asta presupune ca tu să nu continui să semnezi „acte adiționale” la contract, când ți se oferă ocazia.

Mai concret, dacă un fost partener te caută după ceva timp și vrea să fiți din nou împreună, tu să nu intri iar într-o relație cu el, ci să-i spui „Nu, mulțumesc! Te rog nu mă mai căuta, fiindcă nu sunt interesat(ă)”. Și dacă insistă cu telefoanele sau mesajele, blochează-l. Nu o face cu indignare/ resentimente/ iritare, ci dintr-o stare de pace interioară: „Acest capitol s-a încheiat definitiv. Nu te mai vreau în viața mea”. Hotărăște-te: vrei să te eliberezi de contractele karmice sau nu? Și dacă răspunsul tău e „Da”, înțelegi că asta înseamnă să eliberezi toate cele persoane cu care ai contracte karmice? Și dacă răspunsul tău este „Da”, înțelegi că asta înseamnă să nu-i mai vorbești de rău, să nu-i mai judeci, să nu-i mai acuzi de ceea ce s-a întâmplat? Poți să faci asta? (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 20/05/2022