Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 18 mai 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 18 mai 2024

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 18 mai 2024
vibratia zilei 18 mai 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Noi avem tendința să ne uităm la aspectele superficiale ale unor obiecte/ persoane, nu ne luăm timp să le VEDEM în profunzime.

Dumnezeu își ia tot timpul de care are nevoie pentru a face o Lucrare de excepție în interiorul vostru. Puteți accepta asta atunci când sunteți ținuți în întuneric mai mult decât ați vrea, când nu mai vedeți luminița de la capătul tunelului, când simțiți că nu mai puteți duce toate acele lovituri pe care le primiți una după alta și vă întrebați dacă nu cumva Dumnezeu a uitat de voi?

Nu, n-a uitat. El este acolo, lângă voi. Dar încă mai este de lucrat asupra voastră, încă mai aveți de înțeles/ învățat ceva în acea etapă. De aceea vă lasă atât de mult în acel întuneric. 

Voi dați atâta atenție aspectelor exterioare și atât de puțină atenție celor interioare! 

Tot ce adunați în această viață veți lăsa aici, când veți pleca Dincolo. Toți banii, mașinile, casele, funcțiile, titlurile, toate realizările profesionale le veți lăsa aici. Veți pleca din această lume exact așa cum ați venit pe lume: goi.

Și după ce veți pleca, altcineva vă va cheltui banii, altcineva vă va folosi mașina, altcineva va locui în casa voastră, altcineva va ocupa funcția voastră. Altcineva va beneficia de toate acele lucruri pentru care v-ați zbătut atât de mult. (TD Jakes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 17/05/2024