Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 16 septembrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 16 septembrie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 16 septembrie 2023
vibratia zilei 16 septembrie 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Caroline Myss, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

Divinitatea nu se ocupă cu a te face fericit. 

Divinitatea se ocupă cu Adevărul. Divinitatea se ocupă cu a te ajuta să evoluezi, să devii mai puternic, să devii o ființă întreagă, nu una fragmentată.

Asta nu înseamnă că în acest proces nu descoperi și fericirea; dar fericirea ta nu este principalul obiectiv al Divinității.

Tu îi ceri Divinității „Arată-mi ce vrei să fac!”, primești răspunsul și ai curajul să acționezi în baza ghidării pe care ai primit-o – aceasta este relația cea mai potrivită dintre tine și Dumnezeu. (Caroline Myss)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 15/09/2023