Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 14 mai 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 14 mai 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 14 mai 2022
vibratia zilei 14 mai 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

Oamenii presupun că trebuie să fii pe calea spirituală ca să-ți descoperi Menirea. Faptul că ești pe calea spirituală ajută, dar uneori chiar și cei care sunt pe această cale se mai confruntă cu blocaje în descoperirea Menirii lor. Oamenii presupun că dacă ești pe calea spirituală ești într-o permanentă stare de grație, auzi corul îngerilor, apele se retrag în fața ta și o voce îți spune: „Uite ce ai tu de făcut în această viață, asta ți-e Menirea: ………”.

Ei cred că Menirea ține de o anumită profesie sau activitate.

Menirea ta ține de cine ești tu, ca ființă. Ceea ce FACI atunci când îți urmezi Menirea nu este decât manifestarea celui care EȘTI. Dar mintea oamenilor vrea să înțeleagă mai clar, să obțină mai multe detalii, să primească informații concrete. Edgar Cayce spunea „Nu poți fi împlinit în viața ta dacă nu îți descoperi Menirea”. Și ceea ce este uimitor este că Menirea ta ia în calcul toate aspectele ființei tale, atât punctele tale slabe și cele tari; nu e nevoie să ajungi să fii evoluat din punct de vedere spiritual ca să-ți urmezi Menirea.

Poți să te afli în etapa în care ești cea mai disfuncțională Versiune a ta și tot poți să-ți urmezi Menirea.

În fiecare moment Dumnezeu te întreabă: „Hei, ce faci, ești pregătit să începi să-ți urmezi Menirea sau vrei să mai aștepți?”. „Aș vrea, dar mai am ceva de rezolvat. Deocamdată mă simt foarte singur!” „Perfect! Știu câteva persoane care au probleme cu singurătatea, cu care ai putea să vorbești și să-i faci să asculte mesajul pe care vreau să-l trimit prin tine.” În cazul fiecăruia dintre noi există un grup de oameni la care numai noi putem ajunge, pe care numai noi am putea să-i facem să asculte un anumit mesaj, pentru că am trecut prin ce trec ei, am simțit ce simt ei și de aceea ne percep ca fiind «unul de-al lor», se simt înțeleși.

Nu trebuie să fii un învățător spiritual ca să transmiți informații/ mesaje care ajută niște oameni.

Cei care sunt învățători spirituali la modul „oficial” transmit informație/ Cunoaștere în felul lor și obțin un venit de pe urma activității lor, dar oricare dintre noi putem face asta în anumite situații, dacă asta este Menirea noastră. Și sincer, eu, unul, prefer să-i ascult pe cei care fac asta pentru că este Menirea lor, nu pe cei care încearcă să obțină un câștig cât mai mare de pe urma activității spirituale pe care o desfășoară. Nu ni se cere decât să fim noi înșine, cu talentele, abilitățile și vulnerabilitățile noastre, ca să ne urmăm Menirea. Momentul în care ne descoperim Menirea depinde în mare măsură de dorința noastră de a ne afla Menirea, nu de faptul că am ajuns la un nivel înalt din punct de vedere spiritual. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 13/05/2022